Voor ontwikkelaars

Onze missie is om (potentiële) kopers aan woningen van ontwikkelaars te verbinden door het toepassen van onze (hybride) werkwijze.

Wij werken met twee werkwijzen: De Klassieke advies- en verkoopmethode en de Hybride advies- en verkoopmethode. Bij beide methodes staan onze missie, klantgerichtheid, transparantie en efficiënt werken centraal.

U kunt in onze hybride werkwijze een toekomstgerichte en klantgerichte werkwijze vinden. Wij combineren het vertrouwde makelen met de inzet van digitale tools en een digitale, multimediale werkwijze. Voor meer informatie over de hybride werkwijze, kunt u hier terecht.

Onze klassieke advies- en verkoop methode is vertrouwd en solide. Het vertrouwde makelen vanuit ons kantoor, uiteraard met alle deskundigheid die wij in huis hebben.

De afgelopen 20 jaar verkochten wij succesvol voor een groot aantal van opdrachtgevers. Wilt u meer informatie over hoe u, voor uw organisatie:

  • Optimale management informatie kan verkrijgen;
  • Verkoopresultaten verhoogt;
  • Kosten bespaart;
  • Kopers multimediaal op maat van dienst kunt zijn.

Wilt u een nieuwbouwspecialist die u van advies kan dienen vanaf de initiatieffase tot en met een succesvolle verkoop? Die uw toekomstige kopers op nummer één zet én resultaten boekt ? Maak dan een afspraak voor een presentatie.

Wij staat startklaar voor uw toekomst.