Hybride verkoop

STUREN OP DATA, KWALITEIT ÉN KLANTREIS? HYBRIDE VERKOPEN!

✓ Datagestuurd ontwikkelen ✓ Aandacht voor uw klanten ✓ Transparantie ✓ Kostenbesparing ✓ Verhoging van omzet ✓ Verkleinen van afzettijd ✓ Optimale klantreis  ✓ Omzetverhogend ✓ Multimediale benadering

Als Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars weten wij wat voor een ontwikkelaar waardevol is!
Wij zetten ons al meer dan 20 jaar in voor ontwikkelaars en weten als geen andere makelaar onze ontwikkelaars optimaal te ondersteunen.
Dat kan al tijdens de initiatieffase middels marktkennis en een integrale marktanalyse en advisering. Ook tijdens de fase van uitontwikkeling kunnen wij u begeleiden door leads te genereren en de conversie tot inschrijving te verhogen. Uiteraard ligt onze kracht in de verkoopfase. Verkopen kan nu ook hybride!

Hybride Verkoop

Klinkt de term ‘Hybride verkoop’ nieuw in de oren? Een unieke manier van werken is volgens Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars juist dé manier om hedendaags projecten te verkopen. Deels digitaal, deels fysiek. Precies wat de koper van nu verwacht én waar u als ontwikkelaar uw (financieel) voordeel mee kunt doen.

Ondersteunende tools voor u

Door de inzet van twee whitelabel applicaties op uw projectwebsite, kunt u als ontwikkelaar gebruik maken van krachtige toepassingen. Deze applicaties zijn ondersteunend aan het systeem die u nu gebruikt, en kunt blijven gebruiken.

Via een tool die op uw projectwebsite wordt ingevoegd, kunt u leads genereren en deze aan u binden. U krijgt inzicht in de mate van belangstelling per woningtype en zelfs per bouwnummer! Dit geeft u de kans tot Dynamic Pricing. U kunt de meest optimale prijs per bouwnummer bepalen. Zo verhoogt u de omzet én versnelt u de afzet.

Ook kun u gebruik maken van de inschrijftool. Kopers schrijven zich eenvoudig in via het digitale inschrijfformulier. Ze worden tijdens hun klantreis door verschillende stappen geleid waarbij zij hun persoonlijke gegevens achterlaten, bouwnummers selecteren en voorkeuren aangeven. Zij blijven “eigenaar” van deze inschrijving en kunnen deze tot de laatste minuut wijzigen. Er is zelfs de mogelijkheid om alvast aan te geven welk meerwerk zij willen. De inschrijvingen worden overzichtelijk per bouwnummer getoond in uw online projectomgeving.

Deze unieke manier van inschrijven wordt door de makelaar gemonitord via een digitale assistent. Deze assistent managet de inschrijvingen, screent de personen op financiële haalbaarheid, toetst op WWFT en verdeelt de woningen optimaal binnen enkele seconden.

Deze applicaties zijn ondersteunend aan uw bestaande CRM-systemen die u als  ontwikkelaar gebruikt.

Hybride Verkoopproces

Na de toewijzing, heeft de koper de mogelijkheid gebruik te maken van één of twee servicegesprekken (online of offline) waarna de overeenkomsten digitaal worden ondertekend. De optant kiest een afspraak moment, en een vorm, die bij hem past. De digitale assistent helpt de makelaar bij het beheren van de communicatie met de klant, aannemer, ontwikkelaar en notaris en zorgt dat u alle informatie uniform aangeleverd krijgt. Daarnaast informeren wij uw optanten middels informatieve klantreisanimaties.

Wij raden deze vernieuwende en efficiënte werkwijze aan om te voldoen aan de verwachtingen van de huidige (potentiële) kopers, en tegelijkertijd voor uw project een optimatilisatieslag te maken Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars zorgt voor een optimale conversie, verkleinen van de afzettijd, kostenbesparing, transparantie voor u als ontwikkelaar én aandacht voor uw klanten.

Benieuwd welke vorm van Hybride Verkopen het beste past voor u als ontwikkelaar?

Neem hier contact op voor een vrijblijvende presentatie.