Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars is gespecialiseerd in de volledige begeleiding van het nieuwbouwproces. Met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars leggen wij de focus op deze specifieke tak van sport binnen de vastgoedbranch. In een vroeg stadium zijn wij betrokken bij het meedenken en adviseren van een nieuw plan of een nieuwe wijk. Vanaf het prille begin, de opstart naar de start verkoop, het aankoopproces, start bouw en de oplevering. Wij zijn erbij! Met ons team van (Kandidaat) Register Makelaars – Taxateurs werken wij dagelijks aan vele mooie projecten. Ieder met zijn of haar specialiteit.

De Helm & Heus code

Een groot hart voor onze klanten.

shape

"Het team van Helm & Heus Nieuwbouw is goed op elkaar ingespeeld en dat is goed te merken. Hun hybride aanpak is wat echt iets toevoegt aan de verkoop van een nieuwbouwproject in deze hectische tijd."

Tim van Es, Product Lead Mortgage Process & Innovation Customer Experience, Nationale-Nederlanden

"Hartelijk dank voor het uitgebreide gesprek afgelopen vrijdag. Heel fijn dat je er zo goed de tijd voor hebt genomen om me er doorheen te loodsen "

Koper nieuwbouw appartement

"Superthanks Cindy, jij en je hele crew ook hartelijk dank voor de professionele en zeer prettige samenwerking! "

Armand Aspeslagh, Verkoopmanager Weboma

"De samenwerking met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars voor onder andere de projecten Prinsenland en De Dirigent hebben als zeer prettig ervaren. Door al in een heel vroeg stadium de makelaar te betrekken in het ontwikkelproces kunnen de producten en het prijsniveau worden gespiegeld aan de markt. Dat draagt bij aan dat planvorming aansluit bij de woonwensen van de klanten. De woningen in de genoemde projecten zijn snel en adequaat verkocht door de juiste marketing strategie, proactieve houding en open communicatie naar zowel opdrachtgever(s) als klanten. "

Ruud Barendse, Vastgoedprofs

"Wij willen u alsnog bedanken voor de tijd en moeite die u hierin heeft gestoken om ons zoveel mogelijk informatie te verschaffen over dit project om ons een zo goed mogelijke beeld te geven. "

Koper nieuwbouw eengezinswoning

"Beste Cindy, Nog bedankt voor het gesprek vorige week. We hebben er zin in en zien een toekomst in ‘s-Gravenzande zeker zitten. Alvast erg bedankt voor je goede zorgen!"

Koper Project KasseNova aan de de Vaart

"Beste Serena, Tijdens ons bezoek van afgelopen vrijdag heb je ons uitgebreid en duidelijk geïnformeerd over de nieuwbouwactiviteiten in de omgeving van Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster. Graag willen wij jou bedanken voor de hartelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Dat was voor ons echt heel fijn! "

Tevreden Nieuwbouwbelangstellende

"Goedemorgen Rianne, Bedankt voor de duidelijke uitleg. Bij dit soort zaken is het heel prettig als alles precies zo wordt uitgelegd hoe het is, dat was zeker het geval. Nogmaals dank voor je tijd en uitleg! "

Kopers Nieuw Zand

"Beste dames van Helm en Heus Nieuwbouwmakelaars, Wij willen jullie bedanken voor het enthousiasme tijdens het hele verkoopproces. Wij hebben dit voor ons als zeer prettig ervaren."

Kopers Waelse Weelde

"Serena, ik wil u bedanken voor de goede voorstellen en constructief meedenken in het plan."

Kopers De Nieuwe Tuin Heenweg

"Beste Rianne Bedankt voor je bericht en het fijne gesprek van vorige week. We waren wel echt heel blij met jouw enthousiaste manier van begeleiding verkoop van dit project! "

Kopers Van Buyten II

WAAROM?
Wij geloven dat ontwikkelaars onze hybride en klantgerichte werkwijze nodig hebben om het meest optimale resultaat uit een nieuwbouwproject te halen.

HOE?
Wij realiseren een succesvol verkoopproces voor ontwikkelaars door digitaal en datagestuurd werken, te combineren met persoonlijke aandacht.

 

WAT?
Wij verzorgen het totale advies- en verkoopproces voor ontwikkelaars. Van datagedreven advies, het hardmaken van leads tot en met klantenbinding en (digitale) verkoop van woningen.

MISSIE
Onze missie is om (potentiële) kopers aan woningen van ontwikkelaars te verbinden door het toepassen van onze hybride werkwijze.

Even kennismaken

Het team van Helm & Heus

Directeur/Register Makelaar Register Taxateur

Cindy Roeland-Immerzeel

Cindy Roeland-Immerzeel

Nieuwbouwconsulent

Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Commerciële nieuwbouw-assistent

Serena Vos

Serena Vos

Nieuwbouwconsulent

Penny Lelieveld-van Veen

Penny Lelieveld-van Veen