Directeur/Register Makelaar Register Taxateur

Cindy Roeland-Immerzeel

quote

""Alleen ga je harder, samen kom je verder""

quote

Ik ben een mensen-mens. Ik ben open naar iedereen met het vertrouwen dat diegenen ook open naar mij zijn. Want: alleen ga je harder, samen kom je verder!

Cindy is een zeer gedreven en toegewijd nieuwbouwspecialist en manager. Haar inzet voor haar ontwikkelende opdrachtgevers is tomeloos. Ze durft ook de eventuele problemen en uitdagingen te benoemen en gaat ze zeker niet uit de weg.

Ze zet zich ten volle in om haar opdracht vol enthousiasme te volbrengen en weet daarbij het ook het belang van de kopende klant te bewaken. Ze hecht waarde aan hun klantreis en zet zich in voor innovatie. Met haar nieuwe hybride werkwijze laat ze zien dat ze absoluut stappen durft te maken en daarbij ondertussen ook zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Haar positieve energie en daadkracht brengt zij altijd mee!

Vraag en antwoord

Cindy Roeland-Immerzeel

Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Dat is een oude boerderij die geheel in stijl is opgeknapt. Bouwjaar 1910 – 1930 met een ruime tuin, veel ruimte op de begane grond. Op de eerste etage 3 ruime slaapkamers. Verder een grote schuur, een veranda, een kippenren, een trampoline en een glijbaan. Natuurlijk in ’s-Gravenzande.

Waar ben je trots op?

Dat ik in 2000 als secretaresse ben begonnen en dat ik ben doorgegroeid naar de mooie functie die ik nu heb.

Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Samen zingen met Ilse de Lange, of met Xander de Buisonjé op Vrienden van Amstel Live! Zeker weten!

Wat is jouw favoriete uitspraak en waarom?

Alleen ga je harder, samen kom je verder! Omdat het gewoon zo is. Samen is gezelliger, fijner, leuker. Alleen is maar alleen en je kan niet alles alleen.

Wat is de titel van de autobiografie van jouw leven?

CINDY. Pur Sang

Wat is jouw favoriete plek?

Mijn favoriete plek is ’s-Gravenzande, als geboren en getogen ’s-Gravenzandse vind ik het fijn om hier te zijn. De sfeer van het gezellige centrum met de alle vertrouwde winkels, maar ook het strand. Via Slag Beukel ben ik vaak op het strand te vinden, even uitwaaien, wandelen of voetballen met mijn zoon. Wist je dat het strand en de zee elke dag anders is?

banner