Klassieke verkoop

STUREN OP VERKOOPRESULTATEN, KWALITEIT ÉN PERSOONLIJK CONTACT? KLASSIEK VERKOPEN!

✓ Aandacht voor uw klanten ✓ Transparantie ✓ Optimale klantreis  ✓ Werken met uw CRM systeem ✓ Advisering in ontwikkelfase  ✓ Unieke data via Marktrapportage ✓ Solide en vertrouwde werkwijze

Als Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars weten wij wat voor een ontwikkelaar waardevol is!
Wij zetten ons al meer dan 20 jaar in voor ontwikkelaars en weten als geen andere makelaar onze ontwikkelaars optimaal te ondersteunen.
Dat kan al tijdens de initiatieffase middels data, marktkennis en een integrale marktanalyse en advisering. Ook tijdens de fase van uitontwikkeling kunnen wij u begeleiden door leads te genereren. Onze database is rijkelijk gevuld met zoekers. Wij zetten dit graag in voor u. Uiteraard ligt onze kracht in de verkoopfase.

Klassieke Verkoop

De term Klassieke Verkoop verwijst naar de verkoopwijze zoals u van ons gewend bent. Op solide en vertrouwde wijze werken wij als schakel tussen u en uw toekomstige kopers om uw project professioneel en vlot te verkopen.

Voortraject

Al meer dan 20 jaar adviseren wij ontwikkelaars in het voortraject door onze expertise en marktkennis. Hierbij zetten wij alle voor ons beschikbare middelen en data voor u in. Zo kunnen wij een uitgebreid advies- en marktrapportage voor u opstellen. U kunt, mede op basis van historische en toekomstige data, uw investeringsbeslissing nemen.

In het voortraject kunnen wij ons uitgebreide zoekersbestand voor u inzetten. Uiteraard denken wij graag actief mee bij uw verkoop- en marketingstrategie en dragen wij bij aan uw Start Verkoopevenement.

Wilt u naast de Klassieke verkoopmethode ook gebruik maken onze whitelabel tools en het optimale halen uit datagestuurd werken, klik dan hier.

Verkoopproces

Na de toewijzing heeft de (toekomstige) koper een aankoopgesprek bij ons op kantoor. Wij starten het gesprek met een klantreisanimatie zodat uw (toekomstige) kopers weten welke klantreis zij zullen doorlopen.

In dit aankoopgesprek informeren wij de optant over uw project, de aangeboden woning en uw werkwijze. Na de door u vastgestelde optieperiode volgt het contractgesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek nemen wij uw overeenkomst – die de koper al per mail in concept heeft ontvangen – met hem door en wordt er gezorgd voor de ondertekening.

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars zorgt voor een gedegen werkwijze. Met focus op de (toekomstige) koper, uw project en uw businesscase. Graag zijn wij uw sparringpartner en kijken wij met een positief-kritische blik naar uw project zodat vlot een optimaal verkoopresultaat wordt behaald.

Neem hier contact op voor een vrijblijvende presentatie.