Tips voor de aankoop

Een huis kopen is een grote stap. Of dit nu het eerste huis is of een volgende stap in je wooncarrière. Als je voortvarend te werk wil gaan is het belangrijk de juiste route te kiezen. Maar waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? Met deze 4 tips maken wij je wegwijs in de route naar een nieuw huis!

01

Financieel

Zorg voor een goede voorbereiding. Maak vooraf een globale berekening hoeveel hypotheek je maximaal zou kunnen krijgen en hoeveel de maandelijkse lasten dan zouden zijn. Heb je nog geen inzicht op jouw financiële situatie?

Klik hier om je aan te melden voor een gratis hypotheek oriëntatiegesprek!
Fill 1

02

Woonwensen

Maak een woonwensenlijst voor de nieuwe woning. Aan welke wensen moet het nieuwe huis voldoen? Wordt het een eengezinswoning, 2-onder-1 kap of appartement? Grote woonkamer, ruime keuken, aantal slaapkamers, eigen parkeerplaats. Welke zonligging van de tuin of balkon is gewenst? Maar denk ook aan de voorzieningen in de nieuwe wijk, de ligging ten opzichte winkels, scholen en sport- en recreatievoorzieningen. Hoe is de parkeergelegenheid, verbinding met het openbaar vervoer en de bereikbaarheid van de uitvalswegen. Wat wens je straks in de nieuwe woning, dat nu niet aanwezig is? Je ziet een scala aan vraagstukken die met antwoorden een mooi woonprofiel opleveren voor jouw nieuwe (t)huis.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van jouw persoonlijke woonprofiel
Fill 1

03

Waardering eigen woning

De woningmarkt is continu in beweging. Naast de wensen voor een nieuw huis, is het ook heel belangrijk goed inzicht te hebben in de waarde van de huidige woning. Met een actueel advies van de makelaar, breng je zo de financiële situatie goed in kaart. De specialisten van Helm & Heus Makelaars geven naast een waarde-indicatie ook vrijblijvend verkoopadvies. Zij weten als geen ander goed om te gaan met een passend plan van aanpak bij mogelijke aankoop van een nieuwbouwhuis.

Klik hier om contact op te nemen met de specialisten van Helm & Heus Makelaars.
Fill 1

04

Aan de slag

Je bent nu helemaal klaar om je volledig te richten op één of meerdere projecten. Onder ‘Projecten’ vind je de verschillende projecten. Van algemene informatie en de diverse woningtypen tot aan de beschikbaarheid. Maar ook de woonoppervlakte, inhoud, prijs en natuurlijk de plattegronden. Alles is in één oogopslag te vinden. En kom je er niet helemaal uit, vraag neem contact op met een van onze nieuwbouwspecialisten. Wij staan voor je klaar!

Bekijk nieuwe projecten
Fill 1