TOEKOMSTIGE PROJECTEN

Waelrijk

Het is bijna zover! Begin volgend jaar gaan de eerste woningen van Waelrijk fase 1 in verkoop. En welke woningen dat zijn, dat kun jij mede bepalen!

In fase 1 komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde woningen.
Op de projectwebsite vind je alle informatie over deze woningtypes, zoals de vanaf prijzen, afmetingen en bijzonderheden.

Aan de hand van de voorkeurenlijst op de projectwebsite kun je aangeven naar welke woning(en) je interesse uitgaat.
Op de aanbodpagina staan 31 woningen. Begin volgend jaar gaan we met ongeveer de helft van deze woningen in verkoop, mede afhankelijk van de opgegeven voorkeuren.

Geschakelde woningen (type A)
De geschakelde woningen hebben een eigentijdse uitstraling. Door de lessenaarskap krijgen de woningen een individueel gevelbeeld. Dit wordt versterkt door de verschillende kleurtinten van het metselwerk.

Woonoppervlakte: circa 161 m2
Prijsindicatie: vanaf circa € 630.000
Energieniveau: Nul-op-de-meter met eigen warmtepomp

Twee-onder-een-kapwoningen (type B)
Kenmerkend aan de twee-onder-een-kapwoningen is de gespiegelde lessenaarskap met ruime overstek. Deze kap zorgt voor een hoog plafond en extra ruimte op de 2e verdieping. De voorgevel heeft een kleine verspringing. Daardoor is één woning net iets dieper. Er komen twee variaties in de geveluitvoeringen.

Woonoppervlakte: circa 171 m2 en circa 181 m2
Prijsindicatie: vanaf circa € 835.000
Energieniveau: Nul-op-de-meter met eigen warmtepomp

Vrijstaande woningen (type C)
De vrijstaande woningen zijn ontworpen in eigentijdse stijl. De woningen hebben standaard een extra verblijfsruimte aan de zijkant van de woning. Dit zorgt voor een uniek woonconcept met veel indelingsvrijheid op de begane grond. Verdeeld over het plan zijn drie verschillende uitvoeringen van dit woningtype.

Woonoppervlakte: vanaf circa 195 m2
Prijsindicatie: vanaf circa € 1.025.000
Energieniveau: Nul-op-de-meter met eigen warmtepomp

Zie jij jezelf al wonen in één van de ruime en comfortabele woningen in Waelrijk?

Wij zien je voorkeurenformulier graag tegemoet!
banner

Boomgaerde Fase II

De woningontwerpen van de tweede fase van Boomgaerde lijken veel op de woningen van de eerste fase, echter niet alle woningen worden een exacte kopie.
Deze fase bestaat uit fraaie familiewoningen, royale herenhuizen, gave 2 onder 1 kap-woningen, charmante vrijstaande villa’s én een sfeervolle herenboerderij.
Planning
Voordat de woningen van fase 2 in verkoop gaan, hebben we een onherroepelijk bestemmingsplan nodig (om te kunnen bouwen). Omdat we hiervoor afhankelijk zijn van derden, kunnen we onze planning nu nog niet definitief maken.

 

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Schrijf je hier in