TOEKOMSTIGE PROJECTEN

De Nieuwe Tuin Heenweg

DE PRE-SALE IS GESTART!
De Nieuwe Tuin. Groener kun je niet wonen.
Aan de rand van Naaldwijk en ’s-Gravenzande, in de Heenweg om precies te zijn, gaat de woonwereld er heel anders uitzien. Een voormalig kassengebied ondergaat een metamorfose en wordt een heerlijk groen-, leef-, speel- en genietgebied voor gezinnen. De naam van dit nieuwe project: De Nieuwe Tuin.

Naast het groene park komen er 27 koopwoningen bestaande uit 8 rijwoningen, 9 drie-onder-een-kapwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Kenmerken: heerlijke huizen, alle ruimte, grote tuinen, overal groen, goede bereikbaarheid en natuurlijk: alles nieuw. Ook qua energievoorziening. De Nieuwe Tuin. Groener kun je niet wonen.

De pre-sale is gestart! Geef vanaf nu aan welke bouwnummers uw voorkeur hebben. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving.
Binnenkort komen wij met meer informatie over de officiële start verkoop.
Hierna zullen ook huurappartementen in de betaalbare sector aan het programma worden toegevoegd.

Is deze mooie woonoogst ook iets voor jou?

Inschrijven voor een bouwnummer of de nieuwsbrief kan hier!
banner

Waelrijk

Waelrijk is ruimtelijk ingericht met woningen op grote kavels. In het eerste deelplan worden 31 woningen gerealiseerd: 10 geschakelde woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen. Van de woningen in het 1e deelplan zijn de impressies inmiddels gereed!

Geschakelde woningen

De geschakelde woningen hebben een eigentijdse uitstraling. Door de lessenaarskap krijgen de woningen een individueel gevelbeeld. Dit wordt versterkt door de verschillende kleurtinten van het metselwerk. Op deze manier ontstaat een gevarieerd straatbeeld. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht in de woningen. Deze brede woning met een woonoppervlakte van maar liefst 161 m2 is met recht royaal te noemen.

  • Woonoppervlakte vanaf circa 161 m2
  • De prijsindicaties zijn nog niet bekend

Tweekappers

Kenmerkend aan de twee-onder-een-kapwoningen, is de gespiegelde lessenaarskap met ruime overstek. Deze kap zorgt voor een hoog plafond en extra ruimte op de 2e verdieping. De voorgevel heeft een kleine verspringing. Daardoor is een woning net iets dieper. Het veelvuldige gebruik van hout in de gevel geeft een warme en duurzame uitstraling. Ook hier zien we weer veel raampartijen die voor lekker veel daglicht zorgen. Er komen verschillende variaties in de geveluitvoeringen.

  • Woonoppervlakte vanaf circa 171 m2
  • De prijsindicaties zijn nog niet bekend

Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn ontworpen in eigentijdse stijl. De houten bekleding – aan alle zijden van de woning – zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De woningen hebben standaard een extra verblijfsruimte aan de zijkant van de woning. Dit zorgt voor een uniek woonconcept met veel indelingsvrijheid op de begane grond. Verdeeld over het plan zijn drie verschillende uitvoeringen van dit woningtype.

  • Woonoppervlakte vanaf circa 180 m2
  • De prijsindicaties zijn nog niet bekend

Globale planning

  • Prijsindicaties: naar verwachting einde zomer 2022
  • Start verkoop: ambitie 2e helft 2022
Inschrijving gemeente Westland
Bij de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor de woningen van Waelrijk. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing zal het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol spelen. Hoe langer je staat inschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning.
De exacte toewijzingsprocedure voor Waelrijk wordt al enige tijd voor start verkoop bekend gemaakt. Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je inschrijven, ga dan hieronder naar de website van de gemeente Westland.
Website gemeente

 

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in een groen en waterrijke omgeving? Wil je rustig wonen met alles binnen handbereik?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
banner

Boomgaerde Fase II

De woningontwerpen van de tweede fase van Boomgaerde lijken veel op de woningen van de eerste fase, echter niet alle woningen worden een exacte kopie.
Deze fase bestaat uit fraaie familiewoningen, royale herenhuizen, gave 2 onder 1 kap-woningen, charmante vrijstaande villa’s én een sfeervolle herenboerderij.
Planning
Voordat de woningen van fase 2 in verkoop gaan, hebben we een onherroepelijk bestemmingsplan nodig (om te kunnen bouwen). Omdat we hiervoor afhankelijk zijn van derden, kunnen we onze planning nu nog niet definitief maken.

 

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Schrijf je hier in