Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Contact

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars staat klaar om jou te helpen

Heb je een nieuwbouwproject op onze site gezien waar je meer over wilt weten? Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, of ben je op zoek naar een specifiek type? Wil je alles weten over het Hybride aankopen van een nieuwbouwhuis? Of op de hoogte blijven van de verschillende projecten of nieuwbouwnieuws en feitjes, of heb je een andere vastgoedvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om jou te helpen! Als je hieronder je vraag stelt of als je een e-mail stuurt, dan streven wij er naar om je binnen één werkdag een reactie te geven. Heb je een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Je e-mail adres
Je naam
Verzenden
Bezoek- en postadres Tiendweg 2-C 2671SB Naaldwijk 0174 444 777 nieuwbouw@helmheus.nl WhatsApp (installeer WhatsApp)
Openingstijden
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten