Helm & Heus

Omschrijving

Wonen aan de haven, leven aan het strand!De inschrijving is gestart via de projectwebsite, www.dockside-living.nl. Je kunt je tot 22 april 12 uur online inschrijven.Unieke kans om een nieuwbouwappartement te kopen waar je deze zomer al van kunt genieten. Deze appartementen worden turnkey opgeleverd waarbij je alleen je spullen hoeft mee te nemen.De nieuwbouwontwikkeling aan de Zeesluisweg 44-62 in Scheveningen betreft de bouw van een…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom vanaf

  €220.000,-

 • Woonoppervlakte vanaf ca. 28 m2
 • Inhoud vanaf ca. 73 m3
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  Woningtypen

  Omschrijving

  Wonen aan de haven, leven aan het strand!

  De inschrijving is gestart via de projectwebsite, www.dockside-living.nl. Je kunt je tot 22 april 12 uur online inschrijven.

  Unieke kans om een nieuwbouwappartement te kopen waar je deze zomer al van kunt genieten. Deze appartementen worden turnkey opgeleverd waarbij je alleen je spullen hoeft mee te nemen.

  De nieuwbouwontwikkeling aan de Zeesluisweg 44-62 in Scheveningen betreft de bouw van een wooncomplex met 121 huur- en koopappartementen en 5 commerciële ruimtes in de plint. Het project wordt ontwikkeld door Veldboom Vastgoedontwikkeling.

  Het complex wordt gebouwd op een locatie nabij het strand, de haven en het centrum van Scheveningen. Het complex bestaat uit zes bouwlagen en heeft een hof aan de achterzijde. Op de begane grond is ruimte voor wonen met bedrijf aan huis of atelierwoning. De woningen op de verdiepingen variëren in grootte van 28 m² tot 113 m². Er is een mix van verschillende woningtypen, waaronder studio’s, atelierwoningen, twee- en driekamerappartementen.

  Woningen:
  – 107 appartementen in het hoofdgebouw verdeeld over 6 woonlagen
  – 14 appartementen op het binnenterrein verdeeld over twee blokken (blok 1 & 2) met twee woonlagen
  – Breed segment woning-typologieën: studio’s , tweekamerappartementen, driekamerappartementen en atelierwoningen
  – Woonoppervlak vanaf 28 m² t/m 113 m²
  – Compleet uitgerust met keuken, sanitair en pvc-vloer
  – Toegankelijk voor iedereen: gelijkvloerse appartementen met lift
  – Modern en comfortabel ingericht, meeste met A+++ label
  – Eigen berging in de woning, lockers voor surfboards beschikbaar
  – De koopsom is v.o.n. (excl. parkeren)
  – Oplevering einde zomer 2024

  Parkeren
  Mobiliteit kent een eigentijdse mix van eigen parkeerplaatsen in de achterliggende garage en deelmobiliteit. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

  In DockSide vind je moderne en comfortabele woningen, met een prachtig uitzicht over de haven. De woningen zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, van starters tot gezinnen. Vanaf je woning ben je letterlijk in twee minuten op het strand, waar je kunt genieten van de zon en de zee. Of even lekker uitwaaien.

  Je woont in de haven met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad Den Haag is ook binnen handbereik. Met de tram ben je binnen tien minuten in het centrum, waar je kunt genieten van musea, theaters, concerten en andere (culturele) activiteiten en voorzieningen.

  Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom vanaf € 220.000,-
  • Aantal bouwnummers 41
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 28 m2
  • Inhoud 73 tot ca. 294 m3

  Woningtypen