Helm & Heus

Omschrijving

Boomgaerde is een zeer fraai en duurzaam nieuwbouwproject. De verkoop is in volle gang! Fase 1-A omvat 44 gave woningen in diverse types: familiewoningen, herenboerderij, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa. De woningen liggen in een groene, waterrijke en landschappelijke setting. In dit plan komen naar verwachting in totaal circa 180 woningen tot wel 204 m² woonoppervlakte. Met het diverse aanbod, gelegen aan…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom vanaf

  €499.500,-

 • Woonoppervlakte vanaf ca. 133 m2
 • Inhoud vanaf ca. 423 m3
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  Omschrijving

  Boomgaerde is een zeer fraai en duurzaam nieuwbouwproject. De verkoop is in volle gang!
  Fase 1-A omvat 44 gave woningen in diverse types: familiewoningen, herenboerderij, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa. De woningen liggen in een groene, waterrijke en landschappelijke setting. In dit plan komen naar verwachting in totaal circa 180 woningen tot wel 204 m² woonoppervlakte.
  Met het diverse aanbod, gelegen aan het groen of aan het water, is er in Boomgaerde voor iedereen de ideale woning!
  De wijk krijgt een groen karakter waarin alles in het teken staat van buiten. Het strand, zee en duinen liggen op slechts 10 minuutjes! Wil je een dag eropuit? Pak de fiets en ontdek Madestein: één van de groenste recreatiegebieden van Den Haag. In de omliggende dorpen proef je altijd de bijzondere Westlandse sfeer en voor een terrasje met Haagse gezelligheid stap je 45 minuten op de fiets.
  Boomgaerde is onderdeel van de nieuwe wijk Achter de Duinen in Monster (onderdeel van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom B.V.).
  Informatie digitaal of een afspraak op ons kantoor? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar! Laat je inspireren door de verschillende woningtypen die Boomgaerde rijk is en neem contact met ons op!
  Ook wonen in Boomgaerde? Hier voel je je thuis!

  Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom vanaf € 499.500,-
  • Aantal bouwnummers 125
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 133 m2
  • Inhoud 423 tot ca. 601 m3