Helm & Heus

Omschrijving

Natuurlijk wonen in Waelse Weelde! Wist je dat de woningen in Waelse Weelde compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toilet(en). En alle woningen zijn al voorzien van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter en waar mogelijk een dakkapel. Dus maximaal woongenot is in de v.o.n.-prijs inbegrepen!Dit schitterende nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in de populaire jarendertig…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom vanaf

  € 540.000,- tot

  € 580.000,- tot

  € 640.000,- tot

  € 710.000,- tot

  € 745.000,- tot

  € 815.000,- tot

  € 905.000,- tot

  € 975.000,- tot

  € 1.275.000,- tot

 • Woonoppervlakte vanaf ca. 137 m2
 • Perceeloppervlakte vanaf ca. 130 m2
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  Omschrijving

  Natuurlijk wonen in Waelse Weelde!
  Wist je dat de woningen in Waelse Weelde compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toilet(en). En alle woningen zijn al voorzien van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter en waar mogelijk een dakkapel. Dus maximaal woongenot is in de v.o.n.-prijs inbegrepen!

  Dit schitterende nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in de populaire jarendertig stijl.
  In Waelse Weelde komen eengezinshuizen, tweekappers en vrijstaande villa’s in verschillende grootten. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig. Eén vrijstaande villa onderscheidt zich door het moderne en eigentijdse ontwerp en door de witte gevel. Wil je graag ruimte om je heen? Dan zit je hier goed. De huizen staan op riante kavels, soms direct aan het water of met vrij zicht over het Westlandse kassenlandschap.

  Stad, strand, groen en winkels dichtbij
  Het fijne van Waelse Weelde is niet alleen de ruimtelijke en hoogwaardige opzet, ook de ligging ten opzichte van winkels en andere voorzieningen is ideaal. In nog geen 8 minuten fiets je naar het centrum van ’s-Gravenzande of Naaldwijk. En in 12 minuten fietsen ben je aan de kust voor een dagje strand of lekkere wandeling door de duinen. Tot slot is het centrum van Den Haag met de auto in 25 minuten te bereiken. Kortom, al het goede komt hier samen.

  De start bouw van de woningen staat gepland in december 2022, de woningen kunnen naar verwachting in de tweede helft van 2024 worden bewoond.

  De verkoop van de woningen is in volle gang. Heb je interesse in een van de beschikbare woningen?

  Neem dan contact op met ons!

  Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom vanaf € 535.000,-
  • Aantal bouwnummers 69
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 137 m2
  • Perceeloppervlakte 130 tot ca. 1000 m3