Helm & Heus

Omschrijving

Natuurlijk! Begin 2024 wonen in Waelse Weelde. De bouw is gestart! Wist je dat de woningen in Waelse Weelde compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toilet(en). En alle woningen zijn al voorzien van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter en waar mogelijk een dakkapel. Dus maximaal woongenot is in de v.o.n.-prijs inbegrepen!Dit schitterende nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom vanaf

  €535.000,-

 • Woonoppervlakte vanaf ca. 137 m2
 • Perceeloppervlakte vanaf ca. 130 m2
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  Omschrijving

  Natuurlijk! Begin 2024 wonen in Waelse Weelde. De bouw is gestart!
  Wist je dat de woningen in Waelse Weelde compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toilet(en). En alle woningen zijn al voorzien van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter en waar mogelijk een dakkapel. Dus maximaal woongenot is in de v.o.n.-prijs inbegrepen!

  Dit schitterende nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in de populaire jarendertig stijl.
  In Waelse Weelde komen eengezinshuizen, tweekappers en vrijstaande villa’s in verschillende grootten. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig. Eén vrijstaande villa onderscheidt zich door het moderne en eigentijdse ontwerp en door de witte gevel. Wil je graag ruimte om je heen? Dan zit je hier goed. De huizen staan op riante kavels, soms direct aan het water of met vrij zicht over het Westlandse kassenlandschap.

  Duurzaamheid en milieu
  De woningen in Waelse Weelde zijn sowieso gasloos maar ook zeer energiezuinig – Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Het grote aantal zonnepanelen op de daken in combinatie met de hoge isolatie maakt dat de woningen in Waelse Weelde klaar zijn voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

  Ook aan de natuur en het milieu is gedacht. Alle woningen worden uitgevoerd met een eigen regenton in de achtertuin zodat je regenwater kan gebruiken voor het sproeien van de tuin. De bergingdaken worden voorzien van groen en waar mogelijk zijn vogelkasten in de gevels aangebracht.

  Stad, strand, groen en winkels dichtbij
  Het fijne van Waelse Weelde is niet alleen de ruimtelijke en hoogwaardige opzet, ook de ligging ten opzichte van winkels en andere voorzieningen is ideaal. In nog geen 8 minuten fiets je naar het centrum van ’s-Gravenzande of Naaldwijk. En in 12 minuten fietsen ben je aan de kust voor een dagje strand of lekkere wandeling door de duinen. Tot slot is het centrum van Den Haag met de auto in 25 minuten te bereiken. Kortom, al het goede komt hier samen.

  De verkoop van de woningen is in volle gang. Heb je interesse in een van de beschikbare woningen?

  Neem dan contact op met ons!

  Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom vanaf € 535.000,-
  • Aantal bouwnummers 69
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 137 m2
  • Perceeloppervlakte 130 tot ca. 1000 m3