Helm & Heus

Omschrijving

Langs de Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande worden 5 penthouses, 23 luxe appartementen en 40 betaalbare koopappartementen in de nieuwe woonwijk Waelpolder gerealiseerd.In het appartementengebouw zijn 8 verschillende types, variërend van 1 tot 4 kamers, te onderscheiden welke zijn vernoemd naar bestaande Gerbera soorten die voorheen in het projectgebied zijn gekweekt:- Miracle (89 - 139 m²) - Treasure (110 - 153 m²) - Clasico (79 - 115 m²) -…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom vanaf

  €247.500,-

 • Woonoppervlakte vanaf ca. 45 m2
 • Perceeloppervlakte vanaf ca. 268 m2
 • Inhoud vanaf ca. 135 m3
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  Omschrijving

  Langs de Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande worden 5 penthouses, 23 luxe appartementen en 40 betaalbare koopappartementen in de nieuwe woonwijk Waelpolder gerealiseerd.

  In het appartementengebouw zijn 8 verschillende types, variërend van 1 tot 4 kamers, te onderscheiden welke zijn vernoemd naar bestaande Gerbera soorten die voorheen in het projectgebied zijn gekweekt:

  – Miracle (89 – 139 m²)
  – Treasure (110 – 153 m²)
  – Clasico (79 – 115 m²)
  – Clasico II (70 m²)
  – Clasico III (86 m²)
  – Clasico IV (88 m²)
  – Pretty Nova (58 m²)
  – Unique (45 m²)

  De Miracle en Treasure appartementen zijn op de 4e, 5e en 6e woonlaag gesitueerd.
  De Clasico, Pretty Nova en Unique appartementen bevinden zich voornamelijk op de 1e, 2e en 3e verdieping.

  DE PLATTEGRONDEN PER WONINGTYPEN MET INDICATIE MAATVOERING ZIJN OP DE PROJECTWEBSITE AANWEZIG.

  Omgeving

  KasseNova aan de Vaart wordt gerealiseerd in de nieuwe woonwijk Waelpolder in Westland. Wie denkt aan Westland, denkt aan de kassen vol met planten, bloemen, groenten en fruit. Westland wordt dan ook niet voor niets bestempeld als de ‘Tuin van Europa’. Tot op de dag van vandaag is Westland gekroond tot de belangrijkste tuinbouwstreek van Nederland. Ook op de locatie van dit woonproject stonden voorheen kassen van de familie Versloot. De naam ‘KasseNova aan de Vaart’ is een kwinkslag naar de vorige bestemming op deze locatie en de economische motor van Westland.

  Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen fietsafstand te vinden in de dorpskernen van ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. Kenmerkend voor de omgeving is dat je omringd bent door groen en water. Bij recreatiegebieden het Prinsenbos en de Plas van Alle Winden kun je genieten van de serene rust en groene omgeving. Naast recreatiegebieden zijn er voor bewoners in ‘s-Gravenzande ook verschillende sportfaciliteiten in overvloed! Sportpark Julianapark ligt op minder dan een kilometer afstand van je woning, waar je tal van sporten kan beoefenen als tennissen, golven en zwemmen.

  Al fietsend langs de Nieuwe Vaart en vervolgens door de groene omgeving ben je binnen 15 minuten op het strand van ‘s-Gravenzande en eet je een heerlijke hout-oven pizza bij strandtent De Pit. Is er behoefte aan een grotere diversiteit aan voorzieningen? Door de goede bereikbaarheid via onder andere uitvalswegen A4 en A20 ben je binnen 30 minuten in de stadscentra van Rotterdam en Den Haag.

  Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom vanaf € 247.500,-
  • Aantal bouwnummers 76
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 45 m2
  • Perceeloppervlakte 268 tot ca. 300 m3
  • Inhoud 135 tot ca. 417 m3