Helm & Heus

Omschrijving

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu in via de website link of op de website van Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars onder ''Nieuws & Inspiratie! Meer informatie? Scrol dan verder!U heeft het misschien al voorbij zien komen langs de Rijnvaartweg, Graaf van Zande. Gloednieuw, maar het project heeft ook iets historisch. De inspiratie is geënt op het vroegere wonen op een slot. Van buiten beschermd met daarbinnen een grote plaats waar mensen…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Koopsom vanaf

  € 1.450,- tot

 • Woonoppervlakte vanaf ca. 130 m2
 • Perceeloppervlakte vanaf ca. 81 m2
 • Inhoud vanaf ca. 466 m3
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  Omschrijving

  Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu in via de website link of op de website van Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars onder ”Nieuws & Inspiratie! Meer informatie? Scrol dan verder!

  U heeft het misschien al voorbij zien komen langs de Rijnvaartweg, Graaf van Zande. Gloednieuw, maar het project heeft ook iets historisch. De inspiratie is geënt op het vroegere wonen op een slot. Van buiten beschermd met daarbinnen een grote plaats waar mensen samenkwamen, handel dreven en plezier maakten. In het midden bevindt zich een grote gemeenschappelijke tuin. Omheen zijn de fraaie 27 eengezinswoningen en 14 appartementen gerangschikt in een geborgen carre. Graaf van Zande biedt het beschermt wonen. Belangrijk voor gezinnen met spelende kinderen en voor de oudere bewoners. De meeste woningen en het binnenterrein zijn namelijk alleen via twee poorten bereikbaar. Zo ontstaat er een beschutte omgeving naar de buitenwereld en krijgt het wonen in Graaf van Zande iets van ‘onder ons’. Direct buiten de poorten van Graaf van Zande zijn parkeervoorzieningen aangelegd waar alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats, handig!

  Welke type woningen in verhuur komen? De Baron!

  De Baron staat voor bereikbare kwaliteit, acht fraaie eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 130 m2. Een heerlijke plek om te wonen en plezier te hebben van alles wat het leven hier in petto heeft. Heerlijk genieten buiten en binnen. De Baron is met een beukmaat van 5.10 meter het kleinste woningtype in het project, maar net als de grotere woningen wel standaard 11 meter diep op alle woonlagen. Deze woningen zijn met de privétuin gelegen aan de binnenplaats. Dus alle ruimte om te genieten! Het leven is mooi. In Graaf van Zande en in woningtype De Baron.

  Kenmerken

  • Status Verhuurd
  • Koopsom vanaf € 1.450,-
  • Aantal bouwnummers 8
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 130 m2
  • Perceeloppervlakte 81 tot ca. 102 m3
  • Inhoud 466 tot ca. 491 m3