Bekijk de foto van: De Vlindertuin fase 3 in 's-Gravenzande - Helm & Heus Nieuwbouw
Verkocht

De Vlindertuin fase 3

Van € 485.000 tot € 577.500 v.o.n.

De Vlindertuin
De Vlindertuin is een complete nieuwe wijk in 's-Gravenzande en bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is in aanbouw en de eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd. Ook fase 2 is alweer volledig uitverkocht, waardoor we nu gaan starten met fase 3! Er zijn twee verschillende woningtypen in Vlindertuin fase 3.

De royale twee-onder-één-kapwoningen
In de Vlindertuin fase 3 komen 8 twee-onder-één kapwoningen! De woningen worden gasloos gebouwd en zijn zeer groot. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een separate tweede toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.

Nieuw: De riante Herenhuizen
Deze Herenhuzien staan in paren van twee geschakeld aan elkaar, wat deze woningen karakter geeft. Aan al jouw eisen en wensen op het gebied van woonplezier wordt door de Herenhuizen voldaan. Wat een ruimte en wat een indelingsmogelijkheden! De woningen zijn maar liefst 7,30 meter breed en 10,76 meter diep. Dat vind je terug op alle verdiepingen. De eerste verdieping is erg ruim met vier slaapkamers en een badkamer die standaard is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. Ook is er een separaat toilet op de eerste verdieping gepositioneerd. En als je de trap naar de zolderverdieping neemt, zie je dat ook hier nog ruimte genoeg is om extra kamers te realiseren.

Woonopp. 175 tot 178 m² Perceelopp. 159 tot 274 m² Kamers 1 tot 6 Van € 485.000 tot € 577.500 v.o.n.
Woningtypen van De Vlindertuin fase 3
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Vlindertuin fase 3, 's-Gravenzande - Helm & Heus Nieuwbouw
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Vlindertuin fase 3, 's-Gravenzande - Helm & Heus Nieuwbouw
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1