Bekijk de foto van: Penthouse 0 on, 2671 JD in Naaldwijk - Helm & Heus Nieuwbouw
Dit object is onderdeel van De Rentmeester Meer Info
Dit object is van het type Penthouse Meer Info
Beschikbaar 0 van 1
Verkocht
€ 895.000

Penthouse in Naaldwijk Bouwnummer 44

1/1
Soort Appartement
Type Penthouse
Bouwjaar 2020
Soort bouw Nieuwbouw
Ligging In centrum
Inhoud 564 m3
Woonoppervlakte 188 m2
Aantal kamers 1 Kamers
Prijs € 895.000, vrij op naam
Aangeboden sinds 2020-07-01
Datum (verkoop/verhuur) 2020-12-30
Oplevering In overleg
Status Verkocht
Energielabel Niet beschikbaar
Kwaliteit Luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Isolatie Volledig geïsoleerd
Buitenruimte Geen tuin
Wanneer heb ik zon? Zonnegrens
Garage Geen garage
Bekijk
Media
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 44, Naaldwijk - Helm & Heus Nieuwbouw
Foto's (1)
Omschrijving

Bij De Rentmeester staat uw woongeluk centraal. Letterlijk en figuurlijk! Dit schitterende wooncomplex is immers gesitueerd in het hart van Naaldwijk en Westland, op slechts een steenworp afstand van Winkelcentrum De Tuinen, talloze shopping- en uitgaansmogelijkheden en diverse praktische voorzieningen, zoals medische zorg, onderwijs en maatschappelijke voorzieningen. Al die mogelijkheden heeft u straks op loop- of fietsafstand van uw appartement in De Rentmeester.

Maar ook figuurlijk staat uw woongeluk in De Rentmeester natuurlijk centraal. U heeft de keuze uit verschillende prachtig vormgegeven, duurzame en met veel (zon)licht omgeven luxe koopappartementen. Wonen in een van deze twee-, drie-, vierkamerappartementen of zelfs in een uniek penthouse, betekent optimaal woon- en leefgenot voor u, u en uw partner of uw gezin.

Houdt u van groen en bent u graag buiten? Ook dan zit u bij De Rentmeester goed! Vrijwel alle appartementen beschikken aan de voor- en achterzijde namelijk over een eigen ruime tuin en/of een sfeervol balkon. Helemáál uniek aan De Rentmeester is de gezamenlijke, groene en levendige binnentuin van 900 m². Hierdoor lijkt het soms wel alsof u als bewoner van De Rentmeester op vakantie bent!

Kortom: De Rentmeester combineert the best of both worlds. Wooncomfort, uitstraling en groen, gekoppeld aan optimaal gemak van alles dicht bij u in de buurt. Ervaar het ook!

Voor de échte fijnproevers is er op 5e etage ook nog eens hét paradepaardje van De Rentmeester: het penthouse! Dit riante vierkamerappartement heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 188 m² en heeft zelfs extra verdiepingshoogte! Met riante balkons en een fenomenaal uitzicht over Naaldwijk waant u zich in deze ‘residentie’ soms vast wel eens ereburger van Westland! Het penthouse beschikt over twee parkeerplaatsen.

Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1
Buurtinformatie - Centrumgebied
2.295

Woningen

4.470

Inwoners

0%

Koopwoningen

0%

Huurwoningen

Leeftijdsopbouw Centrumgebied Landelijk
100%

0-14 jaar

15-24 jaar

25-44 jaar

45-64 jaar

65+ jaar

Bron: CBS
Zoekopdracht vergelijkbare woning

We hebben momenteel vergelijkbare woning(en) in ons aanbod. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe vergelijkbare woning door ons wordt aangeboden? Bewaar dan deze zoekopdracht!

Naaldwijk
Appartement
Koop
Tussen €800.000 en €900.000
Wijzig
Ook interessant