De medewerkers van Helm&Heus Makelaars

Directeur/Register Makelaar Register Taxateur

Cindy Roeland-Immerzeel

Cindy Roeland-Immerzeel

Nieuwbouwconsulent

Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Commerciële nieuwbouw-assistent

Serena Vos

Serena Vos

Nieuwbouwconsulent

Ellen Vellekoop

Ellen Vellekoop

Commerciële nieuwbouw-assistent

Charlotte Schouten

Charlotte Schouten

Helm&Heus team

Het enthousiaste en professionele team

shape

Tum dicere exorsus est cur nec in armatum hostem impetum fecisse aut interrogari. In quo ignorare vos arbitrer, sed quia consequuntur magni dolores eos, qui studiose. Torquatos nostros? quos tu tam crudelis fuisse, nihil molestiae non provident, similique sunt. Tum dicere exorsus est consecutus? laudem et aperta iudicari etenim quoniam detractis de.

Alle beoordelingen

"Het team van Helm & Heus Nieuwbouw is goed op elkaar ingespeeld en dat is goed te merken. Hun hybride aanpak is wat echt iets toevoegt aan de verkoop van een nieuwbouwproject in deze hectische tijd."

- Tim van Es, Product Lead Mortgage Process & Innovation Customer Experience, Nationale-Nederlanden

"Hartelijk dank voor het uitgebreide gesprek afgelopen vrijdag. Heel fijn dat je er zo goed de tijd voor hebt genomen om me er doorheen te loodsen "

- Koper nieuwbouw appartement

"Superthanks Cindy, jij en je hele crew ook hartelijk dank voor de professionele en zeer prettige samenwerking! "

- Armand Aspeslagh, Verkoopmanager Weboma

"De samenwerking met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars voor onder andere de projecten Prinsenland en De Dirigent hebben als zeer prettig ervaren. Door al in een heel vroeg stadium de makelaar te betrekken in het ontwikkelproces kunnen de producten en het prijsniveau worden gespiegeld aan de markt. Dat draagt bij aan dat planvorming aansluit bij de woonwensen van de klanten. De woningen in de genoemde projecten zijn snel en adequaat verkocht door de juiste marketing strategie, proactieve houding en open communicatie naar zowel opdrachtgever(s) als klanten. "

- Ruud Barendse, Vastgoedprofs

"Wij willen u alsnog bedanken voor de tijd en moeite die u hierin heeft gestoken om ons zoveel mogelijk informatie te verschaffen over dit project om ons een zo goed mogelijke beeld te geven. "

- Koper nieuwbouw eengezinswoning

"Beste Cindy, Nog bedankt voor het gesprek vorige week. We hebben er zin in en zien een toekomst in ‘s-Gravenzande zeker zitten. Alvast erg bedankt voor je goede zorgen!"

- Koper Project KasseNova aan de de Vaart

"Beste Serena, Tijdens ons bezoek van afgelopen vrijdag heb je ons uitgebreid en duidelijk geïnformeerd over de nieuwbouwactiviteiten in de omgeving van Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster. Graag willen wij jou bedanken voor de hartelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Dat was voor ons echt heel fijn! "

- Tevreden Nieuwbouwbelangstellende

"Goedemorgen Rianne, Bedankt voor de duidelijke uitleg. Bij dit soort zaken is het heel prettig als alles precies zo wordt uitgelegd hoe het is, dat was zeker het geval. Nogmaals dank voor je tijd en uitleg! "

- Kopers Nieuw Zand

"Beste dames van Helm en Heus Nieuwbouwmakelaars, Wij willen jullie bedanken voor het enthousiasme tijdens het hele verkoopproces. Wij hebben dit voor ons als zeer prettig ervaren."

- Kopers Waelse Weelde

"Serena, ik wil u bedanken voor de goede voorstellen en constructief meedenken in het plan."

- Kopers De Nieuwe Tuin Heenweg

"Beste Rianne Bedankt voor je bericht en het fijne gesprek van vorige week. We waren wel echt heel blij met jouw enthousiaste manier van begeleiding verkoop van dit project! "

- Kopers Van Buyten II

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten