De medewerkers van Helm&Heus Makelaars

Directeur/Register Makelaar Register Taxateur

Cindy Roeland-Immerzeel

Cindy Roeland-Immerzeel

Nieuwbouwconsulent

Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Commerciële nieuwbouw-assistent

Serena Vos

Serena Vos

Nieuwbouw Consulent

Penny Lelieveld-van Veen

Penny Lelieveld-van Veen

Helm&Heus team

Het enthousiaste en professionele team

shape

Tum dicere exorsus est cur nec in armatum hostem impetum fecisse aut interrogari. In quo ignorare vos arbitrer, sed quia consequuntur magni dolores eos, qui studiose. Torquatos nostros? quos tu tam crudelis fuisse, nihil molestiae non provident, similique sunt. Tum dicere exorsus est consecutus? laudem et aperta iudicari etenim quoniam detractis de.

Alle beoordelingen

"Het team van Helm & Heus Nieuwbouw is goed op elkaar ingespeeld en dat is goed te merken. Hun hybride aanpak is wat echt iets toevoegt aan de verkoop van een nieuwbouwproject in deze hectische tijd."

- Tim van Es, Manager Hypotheken Eijgendaal & Van Romondt B.V.

"Hartelijk dank voor het uitgebreide gesprek afgelopen vrijdag. Heel fijn dat je er zo goed de tijd voor hebt genomen om me er doorheen te loodsen "

- Koper nieuwbouw appartement

"Superthanks Cindy, jij en je hele crew ook hartelijk dank voor de professionele en zeer prettige samenwerking! "

- Armand Aspeslagh, Verkoopmanager Weboma

"De samenwerking met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars voor onder andere de projecten Prinsenland en De Dirigent hebben als zeer prettig ervaren. Door al in een heel vroeg stadium de makelaar te betrekken in het ontwikkelproces kunnen de producten en het prijsniveau worden gespiegeld aan de markt. Dat draagt bij aan dat planvorming aansluit bij de woonwensen van de klanten. De woningen in de genoemde projecten zijn snel en adequaat verkocht door de juiste marketing strategie, proactieve houding en open communicatie naar zowel opdrachtgever(s) als klanten. "

- Ruud Barendse, Vastgoedprofs

"Wij willen u alsnog bedanken voor de tijd en moeite die u hierin heeft gestoken om ons zoveel mogelijk informatie te verschaffen over dit project om ons een zo goed mogelijke beeld te geven. "

- Koper nieuwbouw eengezinswoning

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten