Zaterdag 13 mei a.s. Woonevent De Westlandse Zoom!

Geplaats op: 05 mei 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Westland? Dan is het Woonevent de Westlandse zoom op zaterdag 13 mei misschien wel iets voor jou. Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je bij Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) de Haagweg 33D1 in Monster terecht voor informatie over diverse nieuwbouwprojecten, waaronder de Boomgaerde in Monster en Van Buyten II in Poeldijk.

Onze nieuwbouwadviseurs Penny, Serena en Cindy zijn aanwezig. Zij vertellen je meer over de verschillende mogelijkheden en de beschikbare huizen. Ook kun je terecht voor hypotheekadvies. Onze adviseur van Helm & Heus Finance staat deze dag voor je klaar om al je financiële vragen ook te stellen.

Bezoek de bouwlocatie in Monster
Het is mogelijk om tijdens de openingsuren van het woonevent de bouwlocatie tussen de Haagweg en Oorberlaan in Monster te bezoeken. Hier kan een kijkje worden genomen op de bouwlocatie van  Boomgaerde!
Het leuke aan deze dag is dat je vrij inloop hebt, dus je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt.
Dus ben je op zoek naar een nieuwe woning in Westland? Kom dan zeker langs op het Woonevent de Westlandse zoom op zaterdag 13 mei. Wie weet vind je hier jouw droomhuis!