Unieke samenwerking bij aankoop nieuwbouwwoning

Geplaats op: 28 feb 2022

Unieke samenwerking om nieuwbouwkoper maximaal te ontzorgen bij aankoop nieuwbouwwoning.

Als Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Interior Service. Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning is het van fundamentele toegevoegde waarde dat de koper volledig ontzorgd wordt.

Voor diverse nieuwbouwprojecten gaan wij Interior Service inschakelen. Zo kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan onze opdrachtgevers (ontwikkelaars) en ontzorgen wij direct onze nieuwbouwkopers. Interior Service biedt totaaloplossingen op het gebied van afbouw van woningen. Dit bedrijf is ontstaan vanuit het idee dat het allemaal véél efficiënter kan.

Door middel van een 3D configurator is het mogelijk snel visueel te maken hoe een bepaalde stijl eruit ziet en kun je deze naar eigenwens verder aanpassen. Van wastafel tot behang en van kraan tot droomkeuken. Het wordt allemaal in één keer geregeld! Door alles in één hand te houden en alle opties te verenigen, besparen alle partijen zeeën van tijd en behoort keuzestress tot de verleden tijd.

 

 

Interior Service zorgt bovendien voor projectleiders die kopers begeleiden bij de afbouw. De configurator op de site is uniek, maar daarnaast is er ook een prachtige showroom in Wassenaar. Hier kun je op gemak rondstruinen tussen alle stijlen en alle producten, en uiteraard ook de materialen bekijken en voelen onder het genot van een kop heerlijke koffie en met professioneel advies.

 

banner