Succesvol Nieuwbouw Event Westland!

Geplaats op: 05 apr 2023

Met een grote glimlach kijken wij terug op een zeer succesvol Nieuwbouw Event Westland!

Op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur was het kantoor aan de Tiendweg 2C in Naaldwijk dé plek waar iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouwprojecten in Westland moest zijn. Het evenement werd om 11.00 uur officieel geopend door wethouder Michiel Ferwerda en Cindy Roeland-Immerzeel van Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars.

Cindy: "Samen hebben wij prachtige projecten die Westland nog mooier maken. Met dit event willen wij vele verschillende doelgroepen die op de nieuwbouwmarkt aanwezig zijn bedienen."

"We merken dat er in Westland de vraag is naar inspiratie, informatie en aandacht. De koopbehoefte is hierdoor zeker groot te noemen. Om alle geïnteresseerden te bedienen, hebben wij besloten de krachten te bundelen en samen met onze partners één nieuwbouw-event te organiseren. Door het op 1 april te houden konden wij meeliften op de Landelijke Open Huizen Route."

Michiel Ferwerda: ‘Wij zijn blij met dit initiatief. Dit zorgt onder andere ook voor doorstroming in Westland’’

Het unieke van het event was, dat de mogelijkheid werd geboden om op één locatie, op één moment, kennis te maken met diverse nieuwbouwprojecten in Westland. Bezoekers kregen de kans om alles te weten te komen over het aankoopproces, de mogelijkheden, informatie over  duurzaamheid en financieringsopties. Ook werden ins en outs gegeven over de voordelen dat een nieuwbouwhuis biedt.

Met maar liefst zes deelnemende projecten en diverse partners, waaronder projecten uit ’s-Gravenzande: Waelse Weelde, Nieuw Zand, Waelrijk en De Nieuwe Tuin in Heenweg, vanuit Poeldijk met project Van Buyten II en Boomgaerde in Monster, was er voor ieder wat wils

Architect Wubben.Chan zorgde voor een flitsende 3D tour met VR bril, waardoor je virtueel een kijkje kon nemen in je toekomstige woning! De experts van Helm & Heus Finance en Interior Service stonden klaar om alle vragen over financiering en interieur te beantwoorden.

Bijna 250 bezoekers waren enthousiast en geïnspireerd na het evenement. "Dat merkten we maandagmorgen direct al. We kregen diverse telefoontjes van bezoekers die concrete interesse hadden. Ja, we hebben de Westlandse nieuwbouwzoekers echt kunnen inspireren, informeren en wegwijs maken op nieuwbouwgebied.

Er komt zeker een vervolg op dit event!"