Hey, nieuwe buren! Kennismaken?

Geplaats op: 17 aug 2022

Inmiddels begint het project Waelse Weelde zich steeds meer te vullen met toekomstige bewoners! Bewoners die misschien ook wel joúw buren kunnen worden. Op dit moment staan bouwnummers 56 en 55 nog onder optie. Wie weet wordt jij dan alsnog wel de toekomstige buurman of buurvrouw van de “nieuwe buren” die we deze week interviewden. In dit artikel vragen wij de “nieuwe buren” van bouwnummer 58 het hemd van het lijf over project Waelse Weelde, hun ervaringen van het kopen van een nieuwbouwwoning en het mooie nieuwbouwproject! Benieuwd? Lees dan vooral verder voor het interview!

Waarom hebben jullie voor dit project gekozen?

Wij komen zelf uit Den Haag en zijn altijd al gek geweest op het Westland. Toen dit project vrij kwam hoefden we er niet meer over na te denken. De juiste plek en een mooi project. Met geweldige woningen die een mooie uitstraling hebben. Een kindvriendelijke wijk is voor ons erg belangrijk, omdat we een zoontje Kingsley van 3 jaar en een dochter Kyjesseley van 9 jaar hebben. Wij zijn erg blij hier te komen wonen en onze nieuwe buren en buurt te leren kennen.

Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?

Westland, kindvriendelijk en mooi ontwerp.

Wat vinden jullie gaaf aan jullie woningtype?

Jaren 30 uitstraling. Hoekwoning met veel buitenruimte en speeltuin achter.

Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel jullie buren?

Als je een karakteristieke of moderne woning zoekt in een kindvriendelijke wijk. Dan is dit het juiste project. Als je voor een huis aan het water gaat of niet, twee onder één kap of een villa, rijtjeshuis of hoekhuis gaat. Dan zijn er zoveel mogelijkheden. Dat maakt het project juist zo interessant. Wij zijn blij dat we 1 van de nieuwe eigenaren mogen zijn en kijken uit naar onze toekomstige woning

Ben jij geïnteresseerd geworden in een nieuwbouwwoning door het van dit leuke interview met de toekomstige bewoners van bouwnummer 58? Er staan momenteel nog 2 type koperwiek onder optie te koop! Interesse? Neem contact op met de makelaar.