Neem een kijkje op de bouwplaats en ervaar de omgeving van Boomgaerde

Geplaats op: 22 sep 2023

Boomgaerde ligt op een unieke locatie tussen Monster en Den Haag. Met de fiets zit je in een mum van tijd in hartje Den Haag of geniet je van de zonsondergang op het strand. Binnenkort hopen we te starten met de bouw van de eerste 44 koopwoningen.

Kwalitatief hoogwaardige woningen
Deze unieke locatie vraagt om bijzondere en kwalitatief hoogwaardige woningen. En dat maakt Boomgaerde meer dan waar. Het plan bestaat uit diverse woningtypes; van familiewoning en herenhuis tot een herenboerderij, twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande villa’s. De architectuur heeft landelijke elementen uit de omgeving, zoals hout en staand metselwerk, en laat zich het beste omschrijven als robuust, stoer en tijdloos.

Het echte buitenleven
In Boomgaerde is veel aandacht voor groen. Zo zijn veel woningen voorzien van een pergola of veranda, waardoor je met een kop koffie heerlijk kunt genieten van de groene buurt en spelende kinderen. In het plan bevindt zich een boomgaard, een ultieme ontmoetingsplek voor jou en de buren. En met ook het strand, het Ockenburghse bos en Park Madestein om de hoek heb je volop mogelijkheden om tot rust te komen in de natuur!

Zie jij jezelf al wonen op zo’n fantastische locatie?
We willen je graag zelf laten ervaren hoe uniek deze locatie is. Daarom nodigen we je van harte uit op de bouwplaats tijdens de NVM Open Huizen Dag.
Kom 30 september tussen 11.00 en 13.00 uur naar de bouwplaats aan de Oorberlaan in Monster. Er staan kavelbordjes met bouwnummers op de bouwplaats, zodat je een goed gevoel krijgt bij de omgeving van je nieuwe woning. En natuurlijk staat ons team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Op de bouwplaats ligt bovendien een leuke fietsroute voor je klaar met de unieke plekken in de directie omgeving. Kom dus, indien mogelijk, op de fiets en maak je ervaring aan Boomgaerde compleet!

datum: zaterdag 30 september
tijd: vrije inloop tussen 11:00 – 13:00 uur
locatie: bouwplaats aan de Oorberlaan in Monster

Aanmelden is niet nodig
Wij raden je aan om stevige schoenen aan te doen