Kennismaken met De Nieuwe Tuin Heenweg

Geplaats op: 23 dec 2022

Kennismaken? De komende weken laten wij je kennismaken met de diverse betrokkenen van het nieuwbouwproject De Nieuwe Tuin Heenweg. Afgelopen week interviewden we de betrokken verkoop makelaar Cindy Roeland-Immerzeel (Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars) over dit bijzondere project.

De komende weken komen ook kopers en de projectwikkelaar/bouwer Weboma aan het woord. Benieuwd wat Cindy allemaal te vertellen heeft? Je leest het allemaal in dit interview!

De Nieuwe Tuin Heenweg komt op het voormalige glastuinbouwbedrijf aan de Hyacinthstraat in de Heenweg, hoe uniek is deze locatie?
Een mooie rustige locatie tussen 's-Gravenzande en Naaldwijk. Een absolute pre is de goede bereikbaarheid van en naar de A-20 en de ligging nabij het Staelduinse bos. Een boswandeling is binnen handbereik.

Is het kopen van nieuwbouw anders dan een bestaande woning?
Toch wel. Het mooie van nieuwbouw is dat je vanaf het prille begin betrokken bent bij de realisatie van je nieuwe huis. Je bepaalt zelf de keuzes en de afwerking. Daarnaast voldoet een nieuwbouwhuis aan de laatste eisen van het bouwbesluit. Uiteraard gasloos en veelal energiezuinig, doordat de woning is voorzien zijn van zonnepanelen en ander duurzame energiebesparende aspecten. Met een nieuwbouwwoning ben je klaar voor de toekomst!!

Wat raden jullie geïnteresseerden aan in hun oriëntatie- en koopproces?
Maak een wensenlijst. Wat vind je belangrijk aan je nieuwe huis. Locatie? Voorzieningen in de omgeving? Grootte? Aantal slaapkamers? Tuin? En natuurlijk welke investering zou je wensen. Wij gaan met deze punten (online) in gesprek en zoomen in wat écht belangrijk is, en welke projecten hier naadloos op aansluiten. Kortom: Met jouw persoonlijke woonprofiel nemen wij je helemaal mee in het nieuwbouwproces. Van de oriëntatiefase tot aan de oplevering, wij hebben de ervaring en begeleiden je in al je beslissingen.

Wat kunnen geïnteresseerden van jullie als makelaar verwachten?
Een ruime ervaring, groot inlevingsvermogen, persoonlijke aandacht. Uniek is dat wij geïnteresseerden met een visuele tijdlijn een helder beeld willen geven van de te nemen stappen in het nieuwbouwtraject. Dit wordt erg op prijs gesteld en gewaardeerd. Daar worden wij dan ook weer blij van.