Goed nieuws voor nieuwbouwproject Waelrijk!

We kunnen mededelen dat de bestemmingsplanprocedure voor nieuwbouwproject Waelrijk succesvol is afgerond. Bovendien is de omgevingsvergunning definitief goedgekeurd, waarmee we een stap dichter bij de start van de verkoop zijn!

De verkoop van de eerste fase van Waelrijk staat gepland voor de tweede helft van 2024. Deze fase omvat minimaal 11 woningen, waaronder vrijstaande, twee-onder-een-kap en drie-onder-een-kap woningen. Deze ruime, energiezuinige huizen zijn ideaal gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het strand en de zee. Met Den Haag en Rotterdam op slechts 30 minuten rijden, biedt Waelrijk een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en stedelijke voorzieningen.

Waarom kiezen voor Waelrijk? Hier zijn enkele belangrijke redenen op een rijtje:

  • Strand en zee op fietsafstand
  • Kindvriendelijke omgeving
  • Diversiteit aan woningtypes
  • Ruime woningen op grote percelen

Daarnaast grenst de nieuwe woonwijk aan een ecologische zone, een groen en waterrijk wandelgebied, terwijl het water directe toegang biedt tot open vaarroutes, ideaal voor ontspannende vaartochten. Voor kinderen is er een speeltuintje in de hoek van de wijk.

We kijken ernaar uit om je meer te laten zien van dit prachtige project. Blijf onze kanalen volgen voor updates over de start van de verkoop en meer informatie.

Voor de toewijzing van de woningen geldt een procedure die onderdeel uitmaakt van het 'nieuwbouw woningzoekende systeem van de gemeente Westland'. Meer details zijn beschikbaar op onze website.