Binnenkort in verkoop/verhuur

Hier vind je een overzicht van nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop/verhuur gaan. Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Ook kun je hier aangeven over welke specifieke projecten je informatie wilt ontvangen. Gaat de verkoop/verhuur van start, dan vind je uitgebreide informatie onder projecten.

Huren in Graaf van Zande

Ondanks dat Graaf van Zande in ‘s-Gravenzande momenteel uitverkocht is, heeft u nu toch nog de mogelijkheid om in dit mooie project te gaan wonen! Vanaf vandaag wordt namelijk gestart met de verhuur van 8 woningen! Het gaat hierbij om de bouwnummers 15 t/m 18 en 38 t/m 41 van het type Baron, die op dit moment worden gerealiseerd.

De Baron staat voor bereikbare kwaliteit, acht fraaie eengezinswoningen met een woonoppervlakte van circa 130 m2. Een heerlijke plek om te wonen en plezier te hebben van alles wat het leven hier in petto heeft. Heerlijk genieten buiten en binnen. De Baron is met een beukmaat van 5.10 meter het kleinste woningtype in het project, maar net als de grotere woningen wel standaard 11 meter diep op alle woonlagen. De eerste etage heeft drie slaapkamers en een lekkere badkamer. De zolder kunt u naar eigen wensen indelen. Hadden we al genoemd dat deze woningen allen een eigen parkeerplaats en berging hebben? Nee? Nou, dat is zo! Het leven is mooi. In Graaf van Zande en in woningtype De Baron.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu in via onderstaande link!

Let op! Inschrijven kan tot 19 oktober a.s.

https://www.maklr.nl/graaf-van-zande