Binnenkort in verkoop/verhuur

Hier vind je een overzicht van nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop/verhuur gaan. Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Ook kun je hier aangeven over welke specifieke projecten je informatie wilt ontvangen. Gaat de verkoop/verhuur van start, dan vind je uitgebreide informatie onder projecten.

De Dirigent

Het appartementencomplex aan de Verdiliaan, gelegen aan de rand van de Componistenbuurt krijgt de toepasselijke naam: ‘De Dirigent’.  De Dirigent geeft leiding en bepaalt de toon. Zo zal dit prachtige appartementencomplex door de unieke hoogte op locatie en de luxe uitstraling ook de toon bepalen in het centrum van Naaldwijk. Binnen dit appartementencomplex wordt een uiteenlopend woningaanbod (koop en huur) gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend tussen 60 m2 en 230 m2,. De appartementen kenmerken zich door de grote balkons en fraaie daktuinen. Bewoners van De Dirigent hebben toegang tot de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw, waardoor parkeren in het centrum van Naaldwijk ineens heel eenvoudig wordt.

Stand van zaken

De gemeentelijke procedures verlopen volgens planning. Het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld. De aanvraag omgevingsvergunning is ingediend en zal naar verwachting begin 2021 worden afgegeven. Ondanks dat het oude verzorgingstehuis al enige tijd geen huisvesting meer biedt aan haar bewoners, blijken er nog wel vleermuizen aanwezig te zijn. Inmiddels zijn vooruitlopend op de sloop alternatieve verblijfslocaties aangebracht. In het voorjaar 2021 zal gestart worden met de verkoop van de appartementen in dit prachtige project.

Meer weten over De Dirigent?

Vanaf heden is extra informatie over dit nieuwbouwproject beschikbaar op www.wonenindedirigent.nl. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Boomgaerde

Boomgaerde is onderdeel van de nieuwe groene wijk achter de duinen in Monster (van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom B.V.). Met haar fruitbomen en moestuinen is het alsof de natuur elk moment je huis kan binnen wandelen. Net als gezellige buurtbewoners, die het hele jaar door voor elkaar klaar staan. Het samen genieten van de buitenbeleving met een ultiem vakantiegevoel. Rust en reuring vier seizoenen lang? In het voorjaar gaat de eerste fase van de 184 woningen in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van onze vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen, diverse typen eengezinswoningen en herenboerderijen? Schrijf je dan vast in via de projectwebsite!

https://www.boomgaerde.nl/