Binnenkort in verkoop

Hier vind je een overzicht van nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop/verhuur gaan. Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Ook kun je hier aangeven over welke specifieke projecten je informatie wilt ontvangen. Gaat de verkoop/verhuur van start, dan vind je uitgebreide informatie onder projecten.

Prinsenland

Aan het einde van de Johan van Oldebarneveldtstraat in Honselersdijk staat iets moois te gebeuren! Een kleinschalige woonproject met een eigen identiteit en toch passend in de bestaande omgeving. Prinsenland kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypen en dient daardoor huisvesting voor een zeer brede doelgroep. Als starter op zoek naar je eerste woning? Of juist alles gelijkvloers in een patiowoning? Uw auto op eigen oprit en riant wonen aan vaarwater in een twee-onder-een-kap woning? Voor ieder wat wils!

Meer weten over Prinsenland?

De start verkoop van Prinsenland vindt op 31 maart 2021 plaats.  Vanaf woensdag 31 maart 2021 12:00 uur kunt u de verkoopfolder(s), de v.o.n.-prijzen en aanvullende informatie digitaal bekijken op de projectwebsite. Heeft u interesse in een woning in Prinsenland? De inschrijfprocedure vindt volledig digitaal plaats. Via de website kunt u vanaf 31 maart een persoonlijk account aanmaken waarin u uw voorkeuren voor een of meerdere bouwnummers kunt doorgeven. U heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven tot vrijdag 9 april 2021 10:00 uur.  Schijf u direct in voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen, planning, nieuwe impressies en de inschrijfprocedure.

Inschrijven kan via de projectwebsite: www.woneninprinsenland.nl

De Dirigent

Het appartementencomplex aan de Verdiliaan, gelegen aan de rand van de Componistenbuurt krijgt de toepasselijke naam: ‘De Dirigent’.  De Dirigent geeft leiding en bepaalt de toon. Zo zal dit prachtige appartementencomplex door de unieke hoogte op locatie en de luxe uitstraling ook de toon bepalen in het centrum van Naaldwijk. Binnen dit appartementencomplex wordt een uiteenlopend woningaanbod (koop en huur) gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend tussen 60 m2 en 230 m2,. De appartementen kenmerken zich door de grote balkons en fraaie daktuinen. Bewoners van De Dirigent hebben toegang tot de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw, waardoor parkeren in het centrum van Naaldwijk ineens heel eenvoudig wordt.

Stand van zaken

Bestemmingsplan Pijletuinenhof  is al enige tijd geleden onherroepelijk geworden. Bijzonder om te melden dat deze procedure zonder bezwaar of zienswijze is verlopen. Hierna is de aanvraag omgevingsvergunning voor nieuwbouwproject De Dirigent (Pijletuinenhof) ingediend. Eind december 2020 heeft gemeente Westland de omgevingsvergunning verleend. Vanaf die datum is de bezwaartermijn van zes weken ingegaan. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat tijdens deze termijn wederom geen bezwaren zijn ingediend. De omgevingsvergunning is hiermee onherroepelijk geworden. Met het bereiken van deze mijlpaal komt de start verkoop van De Dirigent steeds dichterbij. Naar verwachting komen de 40 koopappartementen nog voor de zomerperiode in verkoop.

Meer weten over De Dirigent?

Informatie over dit nieuwbouwproject is beschikbaar op www.wonenindedirigent.nl. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Boomgaerde

Boomgaerde is onderdeel van de nieuwe groene wijk achter de duinen in Monster (van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom B.V.). Met haar fruitbomen en moestuinen is het alsof de natuur elk moment je huis kan binnen wandelen. Net als gezellige buurtbewoners, die het hele jaar door voor elkaar klaar staan. Het samen genieten van de buitenbeleving met een ultiem vakantiegevoel. Rust en reuring vier seizoenen lang? In het voorjaar gaat de eerste fase van de 184 woningen in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van onze vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen, diverse typen eengezinswoningen en herenboerderijen? Schrijf je dan vast in via de projectwebsite!

https://www.boomgaerde.nl/