Toekomstige projecten

Waelrijk

Tussen zee, stad en land. Hier kom je thuis.

Nieuwbouwproject Waelrijk maakt onderdeel uit van het nieuwe woongebied Waelplas. In Waelrijk worden in totaal 54 koopwoningen gerealiseerd, bestaande uit geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen en royale vrijstaande woningen op ruime percelen.

Planning
Inmiddels hebben we diverse stappen gezet in de uitwerking van het plan. Vanwege specifieke vergunningseisen voor dit gebied en omdat we voor het verkrijgen van deze vergunningen afhankelijk zijn van derden, kunnen we onze planning nu nog niet concreet maken. We hebben de eerder afgegeven planning moeten aanpassen en deze is nu als volgt:
  • Eerste artist impressions: maart 2022
  • Toewijzingsprocedure en prijsindicaties: 2e kwartaal
  • Start verkoop: zomer 2022
Inschrijving gemeente Westland
Bij de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor de woningen van Waelrijk. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing zal het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol spelen. Hoe langer je staat inschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning.
De exacte toewijzingsprocedure voor Waelrijk wordt al enige tijd voor start verkoop bekend gemaakt. Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je inschrijven, ga dan hieronder naar de website van de gemeente Westland.
Website gemeente

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in een groen en waterrijke omgeving? Wil je rustig wonen met alles binnen handbereik? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

 

Van Buyten II

In het tweede deelplan, Van Buyten II, komen 27 herenhuizen in diverse verschijningsvormen en groottes. De royale woningen bieden veel ruimte en de prachtige architectuur zorgt voor een luxe en karakteristieke uitstraling.
De woningen van Van Buyten II zijn nog in ontwikkeling. We kunnen je al wel de eerste schetsen van de architect laten zien. Zo krijg je alvast een beeld van de woningen.

De 27 woningen van Van Buyten II liggen verdeeld over 5 bouwblokken. Hieronder geven we je bij de schetsbeelden van de bouwblokken, ook al wat globale informatie over de woningtypes per blok.

Planning

  • Indicatie startverkoop Q2 2022

Heb je belangstelling en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schets blok 2 en 3 Van Buyten II