Persoonlijke begeleiding bij een van de belangrijkste beslissingen

Geplaats op: 19 mei 2021

Eén bedrijf en zoveel takken van sport in huis: dat is echt heel bijzonder! Het verzorgen van nieuwbouwprojecten is al sinds de start van Helm & Heus Makelaars een vast onderdeel van ons bedrijf. Twee jaar geleden hebben we de stap gezet hiervoor een afzonderlijke, gespecialiseerde onderneming op te zetten: Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars.

“Met ons bedrijf leggen wij de focus op deze specifieke tak van sport binnen de vastgoedbranche”, aldus Cindy Roeland-Immerzeel. “Wij verzorgen de volledige begeleiding van het nieuwbouwproces. Dit betekent dat wij vanaf het prille begin al betrokken zijn en meedenken en adviseren over een nieuw plan of een geheel nieuwe wijk.”

Brede marktkennis

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars ondersteunt ontwikkelaars tijdens de initiatieffase. Dit doen wij onder andere met onze brede marktkennis en we ondersteunen dit met interactieve en integrale marktanalyses en adviesrapportages. In de aanloop naar de start van de verkoop informeren wij ons bestand aan woningzoekenden en staan wij nieuwe belangstellenden te woord. “Per mail, via onze nieuwsupdate, telefonisch of via whatsapp of chat: alles is mogelijk om jou als nieuwbouwzoeker zo fijn en goed mogelijk te woord te staan”, aldus Isabeau van Eijmeren.

Persoonlijke aandacht

Cindy Roeland-Immerzeel, Patricia de Jong en Isabeau van Eijmeren - allen (kandidaat) Register Makelaar-Taxateur - vormen samen het team van Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars. Dagelijks houden zij zich bezig met de volledige begeleiding van de nieuwe bewoners bij het aankoopproces van een nieuwbouwhuis in een toekomstige wijk. Patricia vult aan: “We geven veel persoonlijke aandacht, verdiepen ons in de woonwens, beantwoorden bouwkundige vragen en geven uitleg bij de juridische overeenkomsten. We vinden het belangrijk om kopers een duidelijk en volledig beeld te geven bij een van de belangrijkste stappen in hun leven. Want alleen dan kun je de koopbeslissing met een 100% goed gevoel nemen.”

Uiteenlopende projecten

Op dit moment werken Cindy, Patricia en Isabeau aan verschillende projecten, zoals appartementencomplex De Dirigent in Naaldwijk en nieuwbouwproject Boomgaerde in Monster. “Uiteenlopende projecten, waarin we verschillende doelgroepen zullen ontmoeten. De aanloop naar de start verkoop, het aankoopproces, start bouw en de oplevering: wij zijn erbij en hebben er zin in!”

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwbouwprojecten en de ontwikkelingen? Maak dan een account aan via onze website helmheusnieuwbouw.nl en volg ons via onze socials Instagram en Facebook!