Nieuwe dienstverlening voor ontwikkelaars!

Geplaats op: 28 sep 2023

Cindy Roeland - Immerzeel, directeur: ‘Wij merken dat deze economische markt vraagt om een vernieuwde aanpak in dienstverlening. Als ondernemer ben ik er van overtuigd dat je hierop moet inspelen. Dat heeft geresulteerd dat wij vanaf nu DEMAND op de markt brengen, speciaal voor ontwikkelaars!’

Wat betekent DEMAND?

DEMAND staat voor De Eerste Makelaars Assistentie Nieuwe Dienstverlening.  Kortom, de vraag die wij beantwoorden.

Hoe ben je op het idee gekomen?

Afgelopen voorjaar heb ik de leergang projectontwikkeling (Neprom) succesvol afgerond. Hierin heb ik gemerkt dat een ontwikkelaar in vele facetten van het vak behoefte heeft aan advies, data en informatie. Aangezien het traject van projectontwikkeling jaren beslaat, voelde ik in hoge mate vraag op basis van flexibiliteit in dienstverlening.

Wat houdt DEMAND in?

Wij bieden onze dienstverlening aan in delen. Per onderdeel maak je gebruik van onze expertise. Wij bieden een scala aan werkzaamheden. Hierin zijn wij - met onze jarenlange ervaring  - gespecialiseerd.  Jij kiest wat je nodig hebt in de jouw fase van de ontwikkeling. Je bent flexibel, het is doelgericht, heeft geen verdere verplichtingen en de kosten zijn transparant.

Welke onderdelen biedt DEMAND?

Wij bieden marktanalyses, prijsadviezen, deelname aan participatie trajecten, advies en uitvoering van marketingactiviteiten en natuurlijk het verkopen van woningen. En wij bieden meer. Denk ook aan deelname aan tenders, advisering in de initiatief fase, VO en DO, opstellen van vraaggestuurde doelgroepanalyses, meeverkopen van meerwerk, nabellen van klantenbestanden, organisatie en aanwezigheid informatie-/ kijkdagen, aftersales en administratieve werkzaamheden. Dit alles kunnen we uit handen nemen.

 

Wanneer kan DEMAND worden ingezet?

Eigenlijk op elk moment in de projectontwikkeling. Heb je een boost nodig in het verkoopproces? Is een second opinion gewenst? Zoek je extra handen en ondersteuning? Dit zijn enkele voorbeelden waarbij wij jou als ontwikkelaar kunnen ondersteunen en ontzorgen!

 

Voor welke locatie kan DEMAND worden ingezet?

Wij werken met DEMAND in de regio Haaglanden en regio Rijnmond. Met onze thuisbasis in Westland bedienen wij beide gebieden.

 

Heb je al eerste reacties gekregen op DEMAND?

Ja zeker!! Ontwikkelaars zien deze nieuwe dienstverlening als toegevoegde waarde in het gehele ontwikkelproces. De flexibiliteit, transparantie, de keuzevrijheid en het ontzorgen zonder vaste verplichtingen wordt zeer op prijs gesteld.

 

Wat is het belangrijkste kern van de DEMAND werkwijze?

Keuzevrijheid als het gaat om het advies, verkopen en vastgoedwerkzaamheden bij nieuwbouwprojecten. Vanaf vandaag bieden wij dé oplossing!! Dienstverlening op maat gemaakt!

 

DEMAND is een exclusief product van Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars b.v.