Helm & Heus

Omschrijving

Van Buyten ligt echt op een unieke plek: dicht bij het centrum van Poeldijk én dicht bij het water.Een deel van de nieuwbouwwijken in Poeldijk zijn al gerealiseerd en bewoond. Dus ga er vooral eens langs, loop en kijk rond en proef de sfeer. Je ziet er prachtige woningen en voelt meteen hoe prettig de sfeer is. Om tot een fraaie mix van woningen te komen ontwikkelen we woningen waarbij de woningen of de woonblokken uniek zijn, maar…

Lees meer

Kenmerken

 • Koopsom € 525.000,-
 • Aantal slaapkamers 3
Meer kenmerken
Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

nieuwbouw@helmheus.nl
Helm & Heus shape
Helm & Heus
Verkoopdocumentatie aanvragen?

Vraag het hier aan.

  Helm & Heus

  In de buurt

    Omschrijving

    Van Buyten ligt echt op een unieke plek: dicht bij het centrum van Poeldijk én dicht bij het water.

    Een deel van de nieuwbouwwijken in Poeldijk zijn al gerealiseerd en bewoond. Dus ga er vooral eens langs, loop en kijk rond en proef de sfeer. Je ziet er prachtige woningen en voelt meteen hoe prettig de sfeer is. Om tot een fraaie mix van woningen te komen ontwikkelen we woningen waarbij de woningen of de woonblokken uniek zijn, maar waarbij je ziet dat alle woningen “familie” van elkaar zijn. We kozen voor een architectuurstijl die in Poeldijk past. Een klassieke en rijke stijl die mooi aansluit bij de nieuwbouw die al gerealiseerd is én bij de woningen in het oude dorp.

    De woningen van het eerste deelplan, Van Buyten I, zijn allemaal verkocht en opgeleverd.

    Er komen weer nieuwe woningen in Van Buyten.
    We zijn bezig met de ontwikkeling van het 2e deelplan: Van Buyten II. Schrijf je bij belangstelling voor Van Buyten II in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite. Dan houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en ontvang je bericht zodra de verkoop van start gaat!

    In het tweede deelplan, Van Buyten II, komen 26 herenhuizen in diverse verschijningsvormen en groottes en 1 unieke hoekwoning. De royale woningen bieden veel ruimte en de prachtige architectuur zorgt voor een luxe en karakteristieke uitstraling.
    De woningen van Van Buyten II zijn nog in ontwikkeling. We kunnen je al wel de eerste artist impressions laten zien. Zo krijg je alvast een beeld van de woningen.

    De 27 woningen van Van Buyten II liggen verdeeld over 5 bouwblokken. Hieronder geven we je al wat globale informatie over de woningtypes per blok.

    Haal het woongenot van buiten naar binnen
    Ontspannen wonen met alle voorzieningen en het strand in de buurt, dat is wonen in van Buyten.

    Ideaal voor mensen uit Poeldijk of omliggende dorpen en steden, die een ruim en energiezuinig nieuwbouwhuis zoeken. Hier kunnen je kinderen opgroeien, woon je in een luxe woning en is het leven goed.

    Jouw droomwoning kan zo maar eens in Poeldijk te vinden zijn!

    Inschrijving gemeente Westland
    Bij de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor diverse bouwnummers of woningen van Van Buyten II. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing speelt het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol. Hoe langer je staat ingeschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning.
    Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je hiervoor inschrijven, ga dan hieronder naar de website van de gemeente Westland.

    Kenmerken

    • Status Beschikbaar
    • Koopsom vanaf € 525.000,- Vrij op naam
    • Aanvaarding In overleg
    • Soort bouw Nieuwbouw
    • Onderhoud binnen Uitstekend
    • Onderhoud buiten Uitstekend
    • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 136 m2
    • Aantal slaapkamers 3
    • Aantal woonlagen 3 woonlagen
    • Hoofdtuin Achtertuin
    • Ligging hoofdtuin Zuidoost