Natuurlijk! Wonen in Waelse Weelde!

Geplaats op: 10 aug 2022

Ken je het project Waelse Weelde in ’s-Gravenzande? Onderdeel van de nieuwe woonwijk Waelpolder. In Waelse Weelde zijn 69 nieuwbouw woningen typen gepland, van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende grootten tot riante vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn standaard voorzien van een uitbouw aan de achtergevel en waar mogelijk een dakkapel.

De woningen zijn gelegen nabij de Dijckerwaal en aan de Poelkade, aan het water en/of in het groen met volop recreatiemogelijkheden. Maar ook op fietsafstand van strand en zee en het centrum van ’s-Gravenzande en Naaldwijk liggen om de hoek.

De bouw van Waelse Weelde staat gepland in december 2022 en naar verwachting kunnen de woningen medio 2024 worden bewoond!

De woningen in Waelse Weelde zijn sowieso gasloos maar ook zeer energiezuinig – Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Het grote aantal zonnepanelen op de daken in combinatie met de hoge isolatie maakt dat de woningen in Waelse Weelde klaar zijn voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

Maar ook aan de natuur en het milieu is gedacht. Alle woningen worden uitgevoerd met een eigen regenton in de achtertuin zodat je regenwater kan gebruiken voor het sproeien van de tuin. De bergingdaken worden voorzien van groen en waar mogelijk zijn vogelkasten in de gevels aangebracht.

Neem contact met ons op.
We vertellen je alles wat Waelse Weelde je te bieden heeft.

 

Meer informatie
banner