Maatregelen betreffend Coronavirus

Datum: 16-03-2020

Helm & Heus Makelaars heeft in verband met het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus en de aanvullende maatregelen vanuit de Rijksoverheid per direct een aantal veranderingen doorgevoerd.

Wij volgen nauwgezet de richtlijnen van de RIVM, GGD en de NVM.

Enkele afspraken die onder deze omstandigheden geen doorgang kunnen vinden, zullen tot nader tijdstip verplaatst worden.

Mocht u reeds een afspraak met een van onze medewerkers gepland hebben, welke niet door kan gaan, dan wordt u hierover separaat geïnformeerd.

Bezoek aan ons kantoor
* Er zijn aanvullende maatregelen genomen m.b.t. de hygiëne op ons kantoor.
* Wij beperken per kantoor het aantal mensen dat gelijktijdig aanwezig is.
* Onze medewerkers hebben instructies ontvangen over maatregelen die zij zelf kunnen nemen om het oplopen van het Coronavirus te verminderen.
* Mocht u twijfelen over uw gezondheid dan vragen wij vriendelijk om dit aan ons door te geven.

Wilt u met ons overleggen, maar niet ons kantoor bezoeken? Geen probleem, u kunt ons altijd bellen en mailen. Ook kunnen wij een virtuele vergadering inplannen via Facetime, WhatsApp.

We vragen u indien mogelijk zoveel mogelijk gebruik te maken van mailverkeer of Whatsapp, waarna de makelaars en medewerkers contact met u op kunnen nemen.

Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen zo goed mogelijk beschermen van onze medewerkers en klanten en daarbij het continueren en op peil houden van onze dienstverlening voor onze klanten.

Wij hopen op deze manier met minimale nadelige gevolgen voor onze klanten bij te kunnen dragen aan het inperken van het Coronavirus.

Bezichtigingen
Wij zullen zoveel mogelijk de informatie over onze woningen voorzien met video en beeld, zodat iedereen snel kan zien of de woning interessant is. Er kunnen nog steeds fysieke bezichtigingen plaats vinden, hierbij volgen wij wel strikte regels:

* De makelaar geeft geen hand.
* De makelaar zal minimaal 1,5 meter afstand houden.
* Er zijn maximaal 3 personen in het huis.
* Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de verkoper en makelaar: raak niets aan.
* Voel je je niet lekker, of ben je verkouden, zeg dan direct je afspraak af!
* Er worden geen open huizen meer gehouden.

Helm & Heus Makelaars zal er alles aan doen om het verkoopproces voor haar klanten te continueren, maar wel op een veilige manier. Deze onzekere tijd vraagt om creatieve oplossingen en flexibiliteit van iedereen. Wij vertrouwen op uw medewerking!

Vertrouwend u voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op uw begrip.