BOG bij Helm&Heus Makelaars

Naast woningen is Helm & Heus Makelaars ook specialist in bedrijfsonroerend goed. Helm & Heus onderscheidt zich ten opzichte van andere makelaars met een BOG-dienst, met een fulltime BOG-expert in dienst. Deze expert is hét aanspreekpunt voor vragen en adviezen omtrent kantoorruimtes, winkelruimtes, werkplaatsen, showrooms en opslagruimtes voor zowel (ver)huurders als (ver)kopers.

Kopen

Opzoek naar een bedrijfspand?

Helm & Heus is specialist in Westland en kent de lokale markt als geen ander. We zijn bereid om naast ons eigen aanbod ook naar andere mogelijkheden te kijken die het best aansluiten bij jouw situatie. We ondersteunen je ook bij de bezichtigingen en onderhandelingen.

Bedrijfspand kopen
quote

Deze expert is hét aanspreekpunt voor vragen en adviezen omtrent kantoorruimtes, winkelruimtes, werkplaatsen, showrooms en opslagruimtes voor zowel (ver)huurders als (ver)kopers.

quote

Verkopen

Bedrijfsruimte verkopen?

Ook voor het verkopen van bedrijfsonroerend goed ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. We zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat jouw pand de aandacht krijgt die het verdient, door hem te plaatsen op Funda Business, Social Media en natuurlijk onze geavanceerde website. Wanneer we een serieuze belangstellende hebben zullen we de bezichtigingen en onderhandelingen starten.

Bedrijfspand verkopen

Huren / Verhuren

Op zoek naar een bedrijfspand? Wij helpen je graag!

Helm & Heus is specialist in Westland en kent de lokale markt als geen ander. We zijn bereid om naast ons eigen aanbod ook naar andere mogelijkheden te kijken die het best aansluiten bij jouw situatie. We ondersteunen je ook bij de bezichtigingen en onderhandelingen. Vanaf dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. We zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat jouw pand de aandacht krijgt die het verdient, door hem te plaatsen op Funda Business, Social Media en natuurlijk onze geavanceerde website. Wanneer we een serieuze belangstellende hebben zullen we de bezichtigingen en onderhandelingen starten.

Bedrijfspand huren
Bedrijfspand huren
banner

Beleggen

Beleggen