Hey, nieuwe buren! Kennismaken?

Geplaats op: 02 sep 2022

Kennismaken? Afgelopen week interviewden we de kopers van bouwnummer 15 over hun ervaringen. In deze rubriek “Hey, nieuwe buren!” laten we je kennismaken met je - misschien wel - nieuwe buren. Nieuwe buren? Ja zeker! Bouwnummer 16 is namelijk nog beschikbaar. Benieuwd naast wie je dan komt te wonen en hoe het koopproces bij hen is verlopen? Je leest het allemaal in dit interview!

Onlangs hebben jullie een woning gekocht in nieuwbouwproject Waelse Weelde in 's-Gravenzande. Waarom hebben jullie voor dit project gekozen?
Wij waren al langer op zoek naar een woning met meer woonoppervlakte. We hebben gekeken naar bestaande huizen, maar door het overbieden, de schaarste en onze woonwensen kiezen wij voor nieuwbouw. Daarnaast vinden wij het een belevenis om het hele nieuwbouwtraject mee te maken. Het project Waelse Weelde heeft allure en ligt in 's-Gravenzande waar wij nu ook wonen.

Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?
Het huis voldoet aan onze woonwensen; het is groot, gelegen op een ruime kavel, goed geïsoleerd, van het gas af en daardoor toekomstproef. Wij gaan er in deze woning op alle aspecten op vooruit. Wij gaan er volledig vanuit dat wij hier fijn zullen wonen. Het gevoel is goed.

Wat vinden jullie gaaf aan jullie woningtype?
In het Westland zijn meerdere 'kolibrie' woningen gebouwd. Wij vinden deze huizen erg mooi. Het heeft een ruime woonkamer en de drie ruime kinderkamers zijn nagenoeg even groot.

 

Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel jullie buren?
Gebruik de ervaring van familie en vrienden zodat je de adviezen kan meenemen bij het maken van de keuzes. Wij kijken er naar uit om straks de woning te zien ontstaan en wie weet komen wij elkaar over een paar jaar in de straat tegen.

Ben je na het lezen van dit interview meer te weten gekomen over dit mooie project Waelse Weelde in ‘s-Gravenzande én inmiddels toch wel erg nieuwsgierig naar bouwnummer 16 geworden? Neem dan een kijkje bij deze woning. Misschien word jij binnenkort dan wel de nieuwe buurman of buurvrouw van de kopers van bouwnummer 15!