Kennismaken met de kopers van Kassenova aan de Vaart!

Geplaats op: 03 okt 2023

Afgelopen week interviewden wij de kopers van bouwnummer 29 over hun ervaringen. In dit artikel vragen wij hen het hemd van het lijf over project Kassenova aan de Vaart, hun ervaringen met het kopen van een nieuwbouwwoning en het mooie nieuwbouwproject! Benieuwd hoe het koopproces is verlopen?Je leest het allemaal in dit interview!

Onlangs hebben jullie een woning gekocht in nieuwbouwproject Kassenova aan de Vaart in 's-Gravenzande. Waarom hebben jullie voor dit project gekozen?
Wij hebben voor dit project gekozen omdat we dan in Westland blijven wonen.
En we vinden het een mooie locatie en een prachtig ontwerp.
Onze kinderen zijn de deur uit en wij hebben dus het grote huis waar we nu in wonen niet nodig. Dit is dus mooi voor koppels met kinderen. Zo houden we dus een mooie doorstroming zoals het leven moet gaan.
Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?
Wat ons dé doorslag heeft gegeven is, dat wij nu wat ouder worden en nog fit genoeg zijn om deze stap te nemen. Alles gelijkvloers, zodat we er nog lang mogen en kunnen wonen.
Wat vinden jullie gaaf aan jullie woningtype?
Het appartement heeft een mooi ruim balkon en 3 kamers, dus groot genoeg voor ons twee! Ook heeft ons nieuwe appartement een mooie grote pui, wat heel veel licht en ruimte geeft.
Waar kijken jullie de komende tijd het meeste naar uit?
Dat alles écht definitief is. Nog heel even afwachten zodat we naar de volgende stap kunnen uitkijken. De start bouw en alle verdere stappen die we gaan nemen om het appartement mooi te maken.
Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel jullie buren?
Tips heb ik eigenlijk niet. Wij zijn er blij mee! We beseffen dat het verhuizen uit een groot huis naar een appartement een stap is. En wat onze spullen betreft? Als eigen ondernemer hebben wij aan de overkant van KasseNova aan de Vaart een bedrijfspand. Daar kunnen we altijd nog het een en ander neerzetten! Wij zijn heel benieuwd naar onze Clasico II.
Brady glimlacht: ‘Nu nog hopen dat 70 vierkante meter genoeg is.’’

 

Jij komt toch ook wonen in KasseNova aan de Vaart?

Neem contact met ons op!