De laatste bewoners op de project locatie maken ruimte voor Kassenova aan de Vaart!

Geplaats op: 04 aug 2023

Mary van Eekelen en Gerard Versloot wonen al meer dan 23 jaar op de locatie in 's-Gravenzande waar binnenkort KasseNova aan de Vaart zal verrijzen. Nu verhuizen ze om ruimte te maken voor prachtige nieuwe woningen. Wij hebben uitstekend contact met Mary en Gerard en stelden ze kort een paar vragen over het leven aan de Nieuwe Vaart in 's-Gravenzande.

U heeft jaren gewoond op de project locatie aan de Nieuwe Vaart hier in 's-Gravenzande. Wat gaat u het meeste missen aan de plek?

Mary: "We hebben de omgeving natuurlijk erg zien veranderen. Vroeger stonden hier kassen vol met Gerbera's. Maar de laatste jaren hebben we hier vooral prachtig in het groen gewoond, maar wel gewoon lekker dichtbij het centrum van 's-Gravenzande. Ik zal de plek gaan missen maar we zijn ook erg trots dat hier zo'n ontzettend mooi gebouw met appartementen gaat komen."

Wat vindt u van het plan KasseNova aan de Vaart?

Mary: "Voordat de plannen uitgewerkt waren hadden we natuurlijk wel wat twijfels. We wilden vooral niet dat er een 13 in een dozijn flatgebouw zou komen. Maar toen we de eerste beelden zagen waren we gelijk erg onder de indruk. Hier komt straks een ontzettend luxe gebouw met een mix van betaalbare en duurdere woningen. Dat wordt vast erg gezellig!"

Bij 60% verkoop kan er worden gestart met de bouw van het appartementengebouw conform de huidige prognose start bouw! Op moment van schrijven is 50% van de appartementen verkocht, waardoor het moment van startbouw steeds meer binnen handbereik komt. De verwachte start bouw staat namelijk gepland voor december 2023!

Bekijk de appartementen en verkoopdocumenten op de website en schrijf je in! Laat je vrijblijvend informeren over hoe deze fijne en fraaie appartementen je woonwensen in vervulling laten gaan!

Kenmerken appartementen:

Fijne en luxe appartementen in 's-Gravenzande
va. € 247.500,- tot € 835.000,- v.o.n.
va. 46 m2 tot 153 m2 gebruiksoppervlakte
va. 1 tot 4 kamers
va. 8 m2 tot 187 m2 privé buitenruimte
Energielabel A+++
Keuken in de VON-prijs (alleen Unique en Pretty Nova)
Parkeerplaats in de VON-prijs (m.u.v. Clasico III en IV)

Jij komt toch ook wonen in KasseNova aan de Vaart?

Bel of mail:

Serena Vos

0174 - 444 777

nieuwbouw@helmheus.nl