Verkoop event van Buyten

Vorige week zijn we gestart met de online verkoop van nieuwbouwproject Van Buyten in Poeldijk. De inschrijfperiode loopt nog tot en met maandag 16 maart, 10.00 uur. Weet je nog niet precies voor welke woning(en) je wilt inschrijven? Of heb je na je inschrijving nog vragen? Dan ben je van harte welkom op het verkoop event. De makelaar en ontwikkelaar staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Ben je erbij?
Op donderdag 12 maart kun je binnenlopen tussen 17.00 en 19.00 uur bij Madestein aan de Madepolderweg 100 in Den Haag. Aanmelden is niet nodig!

Inschrijven voor een woning doe je zo:
Klik op de volgende link om een persoonlijk account aan te maken: https://account.vanbuyten-dekreken.nl/
Na het inloggen kies je binnen het menu van je account omgeving voor ‘digitaal inschrijfformulier’. Vul vervolgens het complete formulier in.

Toewijzing van de woningen:
Op 17 maart worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar uiterlijk 20 maart contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover uiterlijk 20 maart bericht.

Succes met inschrijven!