Vrijstaande villa met maar liefst 179 m² woonoppervlakte

Deze unieke villa in aanbouw heeft een vrije ligging aan het water met rondom een extra brede en bovendien zonnige tuin op het zuiden. U woont hier bijna óp het water! Door de riante vlonder van 35 m² bevindt u zich als het ware op het water. In de zomer kunt u de hele dag genieten van de zon en in de winter misschien wel schaatsen op de plas.

Eekhoorn 4/bouwnummer 51/52; Deze villa heeft een woonoppervlakte van 179 m² en is totaal 13 meter breed! De woonkamer heeft een mooie U-vorm en er is meer dan genoeg ruimte voor het creëren van een stijlvolle woonkeuken met bijbehorend kookeiland. Op de eerste verdieping zijn drie grote (slaap)kamers, een badkamer en een apart toilet. Op de vrij indeelbare tweede verdieping is voldoende ruimte voor het creëren van extra (slaap)kamers.

Aan de voorzijde van de woning heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein en de woning beschikt over een inpandige, geïsoleerde berging. Het platte gedeelte van het dak wordt voorzien van mos sedum voor een échte natuurlijke uitstraling.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van 179 m²
– Kaveloppervlakte van 540 m²
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
– Drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping
– Inpandige, geïsoleerde berging
– Fraaie afwerking met o.a. stompe deuren en kozijnen zonder bovenlicht
– Vloerverwarming op de begane grond, radiatoren op de verdiepingen. U kunt kosteloos kiezen voor vloerverwarming in de gehele woning
– Gasloos d.m.v. HVC warmtenet
– Koopsom € 900.000,- v.o.n.

Meer informatie: https://www.natuurlijk-wonen.nu