Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Bekijk de foto van: A in Poeldijk - Helm & Heus Nieuwbouw
16 woningen beschikbaar

Van Buyten

Poeldijk

A

16 nieuwbouw Eengezinswoning beschikbaar (van 16) Van € 395.000 tot € 430.000 v.o.n.

In de nieuwe populaire woonbuurt De Kreken van de nieuwbouwwijk Poeldijkerhout komt het project Van Buyten. Poeldijkerhout is gelegen aan de noordoostzijde van Poeldijk.

Van Buyten ligt echt op een unieke plek: dicht bij het centrum van Poeldijk én dicht bij het water.

Een deel van de nieuwbouwwijken in Poeldijk zijn al gerealiseerd en bewoond. Dus ga er vooral eens langs, loop en kijk rond en proef de sfeer. Je ziet er prachtige woningen en voelt meteen hoe prettig de sfeer is. Om tot een fraaie mix van woningen te komen ontwikkelen we woningen waarbij de woningen of de woonblokken uniek zijn, maar waarbij je ziet dat alle woningen "familie" van elkaar zijn. We kozen voor een architectuurstijl die in Poeldijk past. Een klassieke en rijke stijl die mooi aansluit bij de nieuwbouw die al gerealiseerd is én bij de woningen in het oude dorp.

16 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 16) Woonopp. 140 tot 147 m² Perceelopp. 117 m² tot 353 m² Kamers 5 tot 6 Van € 395.000 tot € 430.000 v.o.n.
Woningen van A
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: A, Poeldijk - Helm & Heus Nieuwbouw
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: A, Poeldijk - Helm & Heus Nieuwbouw
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: A, Poeldijk - Helm & Heus Nieuwbouw