Hybride verkopen

Een nieuwbouwwoning kopen? Dat kan online! Veel makelaars moeten op dit moment maatregelen nemen rondom het coronavirus (COVID-19). Start verkoop events kunnen helaas niet meer plaatsvinden. Inschrijvingen, toewijzing, verdeling en administratieve handelingen zullen op een nieuwe manier uitgevoerd moeten worden; fysiek contact moet zoveel mogelijk vermeden worden om besmetting verder te verspreiden.

Ontzettend ingrijpende maatregelen, waarover óók wij in oplossingen denken. Hoe wij het onze kopers én ontwikkelaars zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken, hoe wij kunnen inspelen op deze maatregelen en hoe wij zo snel mogelijk kunnen omschakelen in deze hectische tijden. Want laten wij voorop stellen; de bouw ligt niet stil! Het woningtekort blijft en de verkoopgesprekken gaan gewoon door. Wij zitten niet stil.

Hoe makkelijk zo het zijn als je een nieuwbouwwoning vanaf nú van begin tot eind digitaal kunt kopen? Het inschrijven, inlezen, contact met de makelaar; alles digitaal! Wij kunnen je vertellen, bij ons kan dat!

Als nieuwbouwspecialist, hebben wij voor kopers én ontwikkelaars een hybride, toekomstgericht platform uitgewerkt. Dit platform speelt volledig in op kansen in de markt, adverteren, analyses én met een uitgebreide unieke verkoopwijze. Dit alles met volledige aandacht voor de klant! Digitaal en datagestuurd ontwikkelen en verkopen is gericht op het werken van nu én de toekomst.

Kom maar op met de toekomst. Wij zijn er klaar voor!