Hybride Verkopen; dé manier om hedendaagse projecten digitaal te verkopen!

Het is u vast niet ontgaan. De corona-crisis (COVID-19) maakt het steeds moeizamer om aankoop- en contract gesprekken te voeren. Van uitstel komt afstel en al snel verliest u in korte tijd een hoop potentiële kopers. In deze tijd hoéft dat helemaal niet zo te zijn. Sterker nog, met de juiste tools en systemen is het zelfs mogelijk om een hogere omzet te realiseren én versnelde afzet mogelijk te maken!

Als Nieuwbouwmakelaar houden wij ons al 20 jaar bezig met de relatie tussen de koper en ontwikkelaar. We zitten niet stil, denken mee en komen tot oplossingen. Oplossingen die juist nú en in de toekomst voor ontwikkelaars ontzettend waardevol zijn. Deels digitaal, deels fysiek. Precies wat de koper van nu verwacht én waar u als ontwikkelaar uw (financieel) voordeel mee kunt doen.

Hybride Verkopen is het verkopen van de toekomst. Op basis van jarenlange analyses van de markt, het steeds weer opnieuw formuleren van de klantreis en het optimaliseren van verschillende functies is Hybride Verkopen ontstaan. Transparantie voor u als ontwikkelaar én aandacht voor uw klanten, optimale conversies en het sturen van leads en pricing. Een hogere omzet én versnelde afzet is gegarandeerd!

“Ik maak al gebruik van een vast systeem voor mijn projecten, kan ik dit blijven gebruiken?” 

Absoluut! De krachtige toepassingen van Hybride Verkopen worden geïnstalleerd via een whitelabel applicatie op uw projectwebsite. Deze applicaties zijn ondersteunend aan het systeem die u nu gebruikt, en kunt u dus blijven gebruiken!

“Wat zijn de snelle resultaten van Hybride Verkopen?” 

De applicaties bevatten een tool die op de projectwebsite wordt ingevoerd, met behulp van deze tool kunt u leads genereren en deze aan u binden. Zo krijgt u inzicht in de mate van belangstelling per woningtype en zelfs per bouwnummer! Deze inzichten kunt u toepassen voor Dynamic Pricing, dan wel het op bouwnummer-niveau vaststellen van de optimale koopsom voor de werkelijke start verkoop. Ontzettend waardevolle inzichten voor het verhogen van de omzet én het versnellen van uw afzet.

“Is het ook mogelijk voor de kopers om zich online in te schrijven?”

Absoluut! U kunt gebruik maken van onze Hybride Verkopen inschrijftool. Via deze tool kunnen kopers zich eenvoudig inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Tijdens hun klantreis worden ze door verschillende stappen geleid waarbij zij hun persoonlijke gegevens achterlaten, bouwnummers selecteren en voorkeuren aangeven. De kopers blijven “eigenaar” van deze inschrijving en kunnen deze wijzigen tot de laatste minuut voor de sluiting van de inschrijfperiode. Er is zelfs de mogelijkheid om van tevoren aan te geven welke grote meerwerkopties de koper zou willen! Alle inschrijvingen van potentiële kandidaten worden in uw online projectomgeving overzichtelijk per bouwnummer weergegeven.

Deze digitale assistent, de Hybride Verkopen inschrijftool wordt door ons als makelaar optimaal gemonitord. De digitale assistent managet de inschrijvingen, screent de personen op financiële haalbaarheid, toetst op WWFT en verdeelt de woningen optimaal binnen enkele seconden. Bovenstaande applicaties zijn ondersteunend aan de bestaande CRM-systemen die u als ontwikkelaar gebruikt. Dit bespaart veel tijd!

“En hoe verloopt het verkoopproces ná de digitale-inschrijving?” 

Na de digitale en optimale toewijzing heeft de koper de mogelijkheid gebruik te maken van één of twee servicegesprekken (online of offline) waarna de overeenkomsten digitaal worden ondertekend. De koper kiest een afspraak moment – en een vorm – die bij hem of haar past. Aandacht voor de klant staat voorop! Na dit keuzemoment helpt de digitale assistent de makelaar bij het beheren van de communicatie met u als ontwikkelaar, de aannemer, notaris en natuurlijk de koper. Verder zorgt de digitale assistent er ook voor dat alle informatie uniform bij de ontwikkelaar aangeleverd wordt. De kopers worden vanuit ons op de hoogte gesteld van alle informatie met de uitgebreide ‘klantreis-nieuwbouw-tijdlijn’, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.

Het verkopen van de toekomst!

Wees de groeiende verwachtingen van je huidige (potentiële) kopers voor en neem vandaag nog afscheid van de klassieke manier van verkopen. Hybride Verkopen is het verkopen van de toekomst! Deze vernieuwende en efficiënte werkwijze optimaliseert de verkoop van uw nieuwbouwproject van A tot Z. Als Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars zorgen wij bij uw project voor een optimale conversie, verkleinen we de afzet tijd, besparen we veel kosten en zorgen we voor transparantie voor u als ontwikkelaar én hebben we alle aandacht voor uw kopers!

Bent u benieuwd welke vorm van Hybride Verkopen het beste past voor u als ontwikkelaar? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie! nieuwbouw@helmheus.nl