Hey, nieuwe buren! – De Rentmeester

Op 5 november j.l. was het zo ver; De eerste paal van het project De Rentmeester werd geslagen! Een nieuwbouwproject in hartje Naaldwijk waar nu hard gebouwd wordt aan luxe appartementen én een Jumbo Foodmarkt. Veel van de populaire appartementen hebben inmiddels eigenaar gekregen. 

Eén van de toekomstige bewoners zijn de kopers van bouwnummer 8; Een ruim 4 kamer appartement met 168 m2 woonoppervlakte, een balkon én een eigen tuin op zuidoosten van maar liefst 112 m2! De gelukkige kopers vertellen in gesprek met de makelaar graag waarom ze voor project De Rentmeester hebben gekozen.

– Waarom hebben jullie gekozen voor het nieuwbouwproject De Rentmeester?

In de 1e plaats natuurlijk de interessante locatie; Een top locatie! Maar, voor ons nog belangrijker; Het is een appartement met een tuin. De tuin ligt precies op de goede kant, zodat je s morgens de zon hebt. Heerlijk! Een appartement mét tuin is best uniek vinden wij. Gezien onze leeftijd (60 en 63 jaar) is het nú een logische stap om te verhuizen; In een  appartement voel je je veilig, ook lekker voor de toekomst.

– Jullie hebben deze woning gekocht gedurende de ‘corona crisis’, vonden jullie het moeilijk om deze stap te zetten?

Nee, wij vonden het niet moeilijk om deze stap te zetten. De tijd waar we ons nu in bevinden heeft het voor ons absoluut niet moeilijker gemaakt om de keuze te maken om te verhuizen. Natuurlijk is het wel jammer dat er geen bijeenkomsten zijn, maar dit door corona natuurlijk heel logisch.

– Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?

Het project De Rentmeester houden wij al meer dan 7 jaar in de gaten; Hier zouden we wel graag willen wonen! Toen eindelijk het moment kwam om in te schrijven én wij ons droomappartement zagen dachten wij eigenlijk meteen; “Laten we het nu doen, anders komt het er nooit meer van.” Dit was het moment! Best uniek ook eigenlijk; Energiezuinig- en gelijkvloers wonen en net voor je 65e alles nog één keer nieuw!

– Hoe hebben jullie het (digitale) traject van het kopen van een nieuwbouwwoning ervaren?

Erg goed, fijn en duidelijk! We hebben genoeg tijd gehad om er goed over na te denken. Veel stukken hebben we digitaal via een USB ontvangen. Het is heel makkelijk; We kijken er nu nog steeds naar. En wat leuk is; Volgende week gaan we het sanitair bekijken! We zijn niet over één nacht ijs gegaan, we pluizen alles goed uit tot we vinden waar we blij van worden!

– Wat maakt het appartement zo bijzonder? 

De tuin natuurlijk! En het zonnetje én de ruimte om je heen. Ons balkon heeft s’ avonds  de zon. Maar tot die tijd kunnen webuiten in de tuin zitten: Dáár zijn we verliefd op. We zijn altijd gewend geweest om vrij te wonen en dat wil je weer een beetje terug. De ruimte om je heen, dat vinden wij prettig en ook de winkels dichtbij, de sociale contacten die je straks hebt via de gezamenlijke binnentuin; Dat lijkt ons erg leuk! Je hebt dan toch meer contact met elkaar.

– Hebben jullie gevonden naar waar jullie op zoek naar waren?  

Een dikke JA! En wat we ook leuk vinden is dat we langzaam naar ons appartement kunnen toe groeien. Het duurt nog ongeveer 2 jaar voordat het project klaar is. Dus ruim de tijd om na te denken over wat we allemaal willen!

– Wat zijn voor jullie de meest positieve punten het gebouw? 

De Jumbo Foodmarkt. Je kan zó naar beneden voor je boodschappen. Je auto staat binnen, ja en alles is dichtbij; Ideaal!

– Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel nieuwe jullie buren?

Wij vinden het fijn dat wij zelf een mooi appartement hebben gekozen. Waar vind je nou een appartement met een eigen tuin én een binnentuin? En dat in centrum Naaldwijk? Perfect gewoon! Kijk, als je weg moet uit je eigen huis, dan heb je geen keuze en moet je maar afwachten waar je terecht komt. Als de kans er is, dan moet hem pakken, zo zagen wij dat! Wij zijn heel blij met onze keuze!

We vinden het als makelaar van het project erg leuk om te lezen dat de kopers van bouwnummer 8 zo blij zijn met hun toekomstige appartement binnen De Rentmeester; Hier worden wij gelukkig  van en daar doen we het voor! Zie jij jezelf ook wel wonen in één van de prachtige appartementen van dit project? Neem dan een kijkje op www.helmheusnieuwbouw.nl of www.woneninderentmeester.nl en ontdek de laatste beschikbare bouwnummers!